[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 31. 8. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Trenirajte strpljenje i toleranciju, niste najpametniji. Pošto vas očekuju značajni poslovni potezi, koncentrišite se na njih i budite promišljeni, ali manje agresivni. Ostvarivanje nekog za vas važnog poduhvata zavisi od vaših partnera. Emotivno ste nesigurni i guši vas odnos u kome se nalazite. Obuzdavajte se! Saznanje da ste voljeni prija, ali malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu meru. Ne dozvoljavate drugima da budu u pravu, posebno partneru. Obasipate ga ljubomornim scenama i nepoverenjem. Napravite selekciju u svemu, posebno kad su poslovne obaveze u pitanju. Iznenadni gosti. Pošo ste u znaku novog posla i važnih odluka, savetuje se izbegavanje površnosti. Razradite sve do detalja. U fazi ste ekspanzije. Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer ste stekli "nova interesovanja". Koliko će da vas drži to stanje? Pošto ste pripadnik promenljivog znaka, već koliko sutra, sve će biti po starom. Stiže novac.

 

RAK LAV DEVICA
Nema nikakvih razloga za paniku, bar kada je po sredi zdravlje. Zbog nekoga ste ozbiljno zabrinuti i iskreno saosećate u njegovoj muci. U želji da mu pomognete, do te mere ćete se opteretiti da postoji opasnost da se razbolite. Mnogi Rakovi su upravo ovih dana u fazi velikih emotivnih očekivanja. Ponašajte se spontano, jer je situacija pod kontrolom. Uspostavljate unutrašnju ravnotežu. Nova ljubavna interesovanja su trenutno vaša glavna pokretačka snaga i čine da se dobro osećate. Da li možete da učinite nešto i izbegnete bavljenje stvarima koje vas opterećuju? Rešenje donosi partner s lepim iznenađenjem. Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem, nestrpljenjem. Očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup. Na poslu nastupa zatišje. Partneru nemate šta da prebacite. Pripremate se za otvoren razgovor sa neistomišljenikom. Ukoliko želite da budete srećni, morate biti ležerniji i uživati u trenutku. Učinite sebi sitnu radost, bolje ćete se osećati.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Malaksalost je posledica vremenskih oscilacija. Morate biti svesni najpre svojih slabosti, pa tek onda analizirati druge. Iz trenutne poslovne krize možete izaći samo uz napor. Svetla tačka je ljubav. Morate biti tolerantniji i manje tvrdoglavi, posebno kad je reč o parama. Novi poslovni počeci ili uspostavljanje nove poslovne relacije sa nekadašnjim saradnicima. Posao zahteva izvesna odricanja, koja ćete izbeći ukoliko ste finansijski dobro stimulisani. U ljubavi lepo iznenađenje. U odnos sa partnerom unosite više nežnosti. Onako kako samo vi to umete razmišljate o tome da li da pružite traženu pomoć. Da možda ne preterujete sa držanjem pridika i mišljenjem da ste uvek u pravu? Okolina vas izbegava, ukućani posebno, a o partneru da i ne govorimo. Pošto ste uspeli da nađete način kako da najbolje funkcionišete, savet vam nije potreban. Potrudite se da to stanje duže potraje. Iznenadni dobitak.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ne razmišljajte o onom što će biti i ne strahujte unapred. Uživajte u svakom trenutku. Tako prijatan kraj i razrešenje nastale zavrzlame retko vam se dešava. Maksimalno to iskoristite. Iako okolina čini sve da vam "zagorča život", vi se ne date. Ali možete doživeti zakasneli stres. Obuzdajte se - uspeh sledi. Blaga depresija je prolazna. Osećanje niže vrednosti, kombinovano s nervozom, prolaznog je karaktera. Družite se sa Rakom i Jarcem. Morate biti umereniji kad su jelo i piće u pitanju. Mudro ćete uspeti da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate. Sve potiče iz glave. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Jasno sagledajte situaciju u kojoj se nalazite. Uživate u toploj porodičnoj atmosferi nastojeći da izbegnete izlaske. Budite otvoreniji prema osobama koje vam izjavljuju ljubav. Samo tako će Vam biti lepo.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Nepoznati modeli su ponovo "lice" mode

19:55h

Predlozi modnih kreatora za sezonu jesen/zima 2004.
   


     


FastCounter by LinkExchange