[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 30. 8. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Dok se niži predstavnici znaka koprcaju u problemima vezanim za moralne kodekse, društevene standarde, političke korektnosti, vi ste sentimentalno raspoloženi, prijemčivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga, birajte vedre ljude, pa ćete se i vi dobro osećati. U protivnom, ko preživi... Idete glavom kroz zid, što niti je karakteristika vašeg znaka niti znate zašto to činite. Suviše vatre prisutno je u trenutnim zbivanjima i u vama i oko vas. Odlično se osećate jer vam toplota i te kako prija. Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađete unutrašnji mir. Ako još niste bili na odmoru - vreme je. Vi ste priča za sebe. I šta da vam se savetuje kada vi danas sve odbacujete, makar iz kaprica. Pošto ste se dosta provodili i shvatili da vam taj stil života ne odgovara, krećete u ljubavno osvajanje i smirivanje. Posao ili ide dosta teško ili je u potpunom zastoju; ili se odvija na način na koji vi ne možete da utičete, ili zahteva puno truda za iste rezultate.

 

RAK LAV DEVICA
Opuštena atmosfera prija i vi konačno smirujete prenapeti nervni sistem. Preporučuje se da unosite više tečnosti i sačekajte koji dan, pa će se situacija iskristalisati. Ukoliko vam bude potrebna podrška sa strane, neka vas ne iznenadi njen potpun izostanak. Zanimljiv predlog partnera u vezi sa tim kako da iskoristite vikend. Puno strasti, nežnosti, ali i suza u vašoj vezi ili okolini. Današnji dan je pun usijanja, pa ćete balansirati na svim poljima. Spremno izlazite u susret zahtevima okoline, iako to iziskuje priličan mentalni napor. Altruistički ste nastrojeni, što vam se ne dešava baš često. To je sasvim dovoljno da se i vi osećate oputeno i preporođeno. Krajnje je vreme da rasteretite organizam dijetom. Još bolje bi bilo da pored teretane razmišljate o duhovnom pročišćenju - potrebno vam je! Bolovi u nogama posledica su nošenja neadekvatne obuće. Na poslu se zbog nekoga uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Bićete zadovoljni i ispunjeni, a Vagama je i inače to najvažnije za dobro funkcionisanje. Ne dozvolite lenjosti da pobedi iako je za vama lep vikend. Nemate vremena za gubljenje, pa kad već hoćete da se upustite u nove poslovne izazove, počnite planiranje. Boravak u prirodi pomaže vam da pronađete sklad između duha i tela. Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite, ne obećavajte da ćete uraditi stvari koje i nemate nameru da odradite. Nervni sistem može biti na udaru, ako se protivite zahtevima organizma za opuštenjem. Odličan dan za ljubav i emotivno zadovoljstvo, a prilično loš za posao, ali sreća vaša da je počeo vikend. Danas ste u potrošačkoj groznici. Pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Planirate kraće putovanje, pa će vam novac biti neophodan. Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Ne budite tipičan impulsivni Strelac i umesto što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti u svemu što se dogodilo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ni izdaleka nije tako tragično kao što vam se čini, ali je vaš osećaj za dramu kulminirao. Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se posebno odnosi na poslovnu stranu i finansijska ulaganja. Osoba koja vam nešto obećava nije u situaciji da to i ispuni, bez obzira na dobru volju. Paranoično se ponašate, a vi to inače umete, pogotovo u prilikama kada ne treba to da činite. Neka vas mali neuspesi ne obeshrabre. Više verujte sebi i svojim instinktima i ni u snu ne možete pogrešiti. Nagli priliv energije i želja za uspehom čine da savladate teškoće i postignete uspeh u poslu, koji je u blagom zastoju. Pošto imate uspeha u igrama na sreću, nadajte se dobitku. To isključuje klasičnu kocku, koja vas još i najviše privlači, zato što ne umete da se zaustavite kad treba. Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama, ukoliko budete razumeli slabosti okoline i izbegavali udubljivanja u rasprave.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Tehnološko unapređenje na tržištu kontraceptivnih sredstava

19:50h

Kada ne treba da izigravate doktora

20:05h

Masaža ne ubrzava oporavak mišića

20:15h

Stručnjaci uputili ozbiljno upozorenje mlađim pušačima

20:25h

Iglicama protiv gojaznosti i celulita

20:35h

Zdrava ishrana: Paprika budi apetit i energiju

   


     


FastCounter by LinkExchange