[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 26. 8. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Tri godine posle ružnog razlaza pomirio se najmoćniji holivudski par

Nikol i Tom opet u ljubavi

Posle tri godine od razlaza, pomirio se najmoćniji par Holivuda - Nikol Kidman i Tom Kruz. Tome su sigurno pripomogla i njihova dva usvojena deteta Izabela i Konor, a kako tvrdi holivudska štampa oni se više neće rastajati! Ovog vrelog avgusta, Tom i Nikol uživaju u svežini ponovne veze. Najpopularniji glumački bračni par ima dosta vremena na raspolaganju da jedno drugo ponovo pripitome.

Niko u to nije verovao... Posle bolnog razvoda, tri godine rastanka i pravi zid tišine, evo Nikol i Toma, pakuju kofere za porodični odmor - pravac Sidnej, postojbinu riđokose. Kao da su zaboravili vreme promocije filma "Duhovi u nama" kada su odbijali i da se nađu u istoj prostoriji!

Otkad je ona ostavila Lenija Kravica, a on rekao zbogom vatrenoj Španjolki Penelope Kruz, prošlo je više od tri meseca i njihov odnos se promenio. Dvoje velikih glumaca zivkaju se po dvaput dnevno i ne mogu da dišu jedan bez drugog. "Voleću Nik do kraja života!", gori Romeo iz "Nemoguće misije". "Tom će uvek ostati u mom srcu", smeje se Žilijet iz "Mulen Ruža". Od toliko romantike možete samo da zanemite.

Jedan od prijatelja ove porodice potvrdio je sledeće za američki magazin "In tač": "Izabela (11) i Konor (9) rastu i sad im je potrebno najviše pažnje. Kada su sa Tomom, nedostaje im majka. Spremni su na sve da im se roditelji pomire. Mali anđeli su očigledno ostvarili svoju zamisao u rekordnom roku!"

M. Bjelovuk


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:08h

Tri godine posle ružnog razlaza pomirio se najmoćniji holivudski par

15:26h

U nemačkim bioskopima premijerno je prikazan kontroverzni film o Hitleru

15:49h

Malkovič nudi 2,5 miliona dolara za vilu "Aurora"

16:11h

Atina prodaje dedino ostrvo

16:37h

Zanimljivosti: Džulija očekuje blizance

 
 


     


FastCounter by LinkExchange