[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 18. 8. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Najveća svetska pop atrakcija započela evropski deo svetske turneje

Madona na električnoj

stolici za 225 evra

Madona je u Mančesteru u subotu uveče započela evropski deo svetske turneje "Re-Invention", koji će se završiti 26. avgusta nastupom u Vembli areni, u Londonu. Ulaznice za koncert u Mančesteru rasprodate su samo za jedan sat, a to je bilo još u maju!

Oko 14.000 obožavalaca burno je u subotu uveče pozdravilo izlazak na scenu pop ikone koja je nastup počela hitom "Vogue". Madona (45) je svetsku turneju, prvu posle trogodišnje pauze, započela u maju, u Los Anđelesu.

Džon Hend, novinar BBC-a i Madonin obožavalac, već 20 godina, čitavog leta objašnjava ljudima da nije izgubio pamet, mada planira da na njenoj turneji odgleda osam koncerata - leteo je do Čikaga i Las Vegasa da bi video svoju ljubimicu i potrošivši silne pare na to zadovoljstvo. Strahovanje da Madona možda poslednji put "praši" scenom, kao i 20 godina obožavanja, naveli su Henda da se pokloni svom idolu više puta.

"Re-Invention" je njena šesta velika turneja, a cena karte ide i do 225 evra. Ovaj šou predstavlja miks stare i nove Madone. Oni koji se sećaju njene rane faze - roze perika i "lutajućih" mladeža na licu mogu da uživaju u prerađenim verzijama nekih od njenih najstarijih hitova - "Material Girl", "Express Yourself" i "Papa Don't Preach". Teatralno izvođenje, element iznenađenja, tematski kostimi i koreografija definitivno čine da svako arenu napusti s osećajem da je video pravog šoumena na delu.

Koreografija je tipično maštovita, počev od zapanjujućeg joga istezanja za "Vogue", posle kojeg niko više u publici ne veruje da je ona 45-godišnja majka dvoje dece. Ljutito izvođenje "American Life" prate snimci rata u Iraku, "Die Another Day" izvodi vezana za električnu stolicu, a stare kabare vragolije prate Hanky Panky i Deeper And Deeper.

S. I.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:54h

Treću godinu zaredom, mesto Rose u Boki okuplja ljubitelje tehno zvuka

16:18h

Madona na električnoj stolici za 225 evra

16:36h

Sve spremno za "Beer fest" na Kalemegdanu

17:01h

Danas počinje 38. zaječarska gitarijada

17:22h

Zanimljivosti: Ćerka Džona Kerija dobila Fulbrajtovu stipendiju

   
 


     


FastCounter by LinkExchange