[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 12. 8. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Danas se ne snalazite u ovom vremenu i prostoru, nije vaš dan. Nepoželjno je opterećivati se glupostima i rasipati energiju na sve i svašta. Uživajte u malim stvarima koje će vam ispuniti dan. Započinje nova, svetlija faza u vašem životu. Ova izjava deluje obavezujuće, ali je tačna. Bićete u situaciji da držite govorancije: ili na nekakvom javnom skupu ili ćete držati "banku" u društvu svojih prijatelja. Stalno ste na nekim slavljima ovih dana. Fantastično se osećate, jer delite sreću svoga okruženja. Prepuštate se uživanjima. Čini vam se privlačnim poziv negoga iz okoline da rešavate njegove probleme. Nastojte da obuzdate želju i to izbegnite. Okrenite se sopstvenim propustimai, po cenu da vas proglase sebičnjakom. U svemu pokušavate da nađete zrno mudrosti i proširite znanje.

 

RAK LAV DEVICA
Ništa na svetu nije dostojno da vam pokvari dan, a vi to zaboravljate prečesto. Čak ni onima koji se izdaju za vaše prijatelje to nemojte da dozvolite, čak i kada to konstantno pokušavaju. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova. Što na um, to na drum. Ne obraćajte pažnju na unutrašnji nemir, niti na izvesne stvari koje su više nego trivijalne da bi ste od toga pravili dramu. Osećate se preporođeno i to iskoristite. Hiperaktivni ste, ali ipak ne postižete sve što biste danas voleli. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Iako ćete raditi sami u nekoj vrsti izolacije, u potaji priželjkujete timski rad ili susret sa prijateljima ili neku sedeljku koju ste isplanirali. Mimo običaja - sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procene i odluke mogu biti pogrešne.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ukoliko ste još uvek sami, a to bi u ovom periodu bio slučaj sa Vagama treće dekade, možete se nadati susretu sa osobom svog života. Očekuje vas puno sreće i lepih trenutaka. Obogatite ishranu voćem i sokovima. Kao po običaju u ovo doba godine, ne oskudevate u volji i energiji. Napeti ste, nervozni, nekoncentrisani. Dobra knjiga ili film, makar na televiziji, mogu da vas opuste i relaksiraju. Konflikt sa Jarcem ili Rakom dostići će vrhunac u vreme ručka. U harmoniji ste pre svega sa samim sobom. Znate šta hoćete, a ne možete odlučno da grabite ka cilju. Imate simpatije jedne ekcentrične osobe, čiju moć i eventalnu pomoć zanemarujete. Niste ni svesni koliko će ona biti od značaja za dalji razvoj događaja. Od Škorpija i Lavova danas što dalje. Sve je u znaku para - ili ih dobijate ili ne hajući trošite. Dakle, okupirani ste materijalnim stvarima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Danas će biti trenutaka opuštanja i pukih maštanja, a vi inače ne funkcionšete na taj način, tako da se morate postarati da u tome ne preterate. Zaintrigiraće vas vesti s puta ili mogućnost da vi nekuda otputujete. Na svaki trenutak gledate kao na slavlje - kada ste poslednji put bili tako optimistični? One Vodolije koje više nisu u "cvetu mladosti", mogu ovih dana da dožive suočavanje sa krizom srednjih godina, a oni nešto stariji se moraju okrenuti brizi o zdravlju. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali pružiće vam podršku u nekom poslovnom poduhvatu. Imate osećaj da ste premoreni. Sa sujetnom osobom ili nekim ko je na položaju sklapate sporazum ili ste u situaciji da započnete saradnju daleko značajniju nego što to na prvi pogled pretpostavljate. Bik ili Devica je u igri, ali ni Vagu ne treba izbaciti iz igre. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama i istomišljenicima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h

Drago kamenje: Topaz donosi ljubav i životnu radost

19:50h

Astrologija: Venera u Jarcu u muškom horoskopu

20:00h

Feng Šui: Iskoristite godišnji odmor proveden u kući

20:05h

Numerologija: Analitični i mudri

20:15h

Bezbolni srčani udar je fatalniji

20:25h

Čaj, pa seks
     


     


FastCounter by LinkExchange