[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 11. 8. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Foto

Policija pred zgradom
u Mekenzijevoj ulici

Nije identifikovano telo nađeno u centru Beograda

Misterija obezglavljenog

leša u napuštenoj zgradi

BEOGRAD - Policija intenzivno radi na identifikaciji leša, najverovatnije muškarca, koji je pre dva dana pronađen na gradilištu u blizini Slavije, na uglu Makenzijeve i Ulice kneginje Zorke 25.

Po nalogu istražnog sudije leš je prevezen na Institut sudske medicine. U toku je obdukcija, a kako "Glas" saznaje u beogradskom SUP-u, telo pokojnika nalazi se u poodmakloj fazi raspadanja. To otežava proces identifikacije i policiji će trebati vremena da utvrdi identitet i uzrok smrti nađenog tela.

Zanimljivo je da je leš pronađen u otvoru za lift zgrade čija gradnja je započeta još pre dvanaest godina. Leš su pronašli radnici koji su počeli da otklaljaju šut sa gradilišta kako bi se radovi na zgradi nastavili posle pet godina pauze. Dok su raščišćavali, u unutrašljosti zgrade radnici su u otvoru za lift punom vode ugledali da nešto pluta. U prvi mah su pomislili da je gumena lutka, ali je ubrzo utvrđeno da je u pitanju telo. Odmah su obavestili policiju.

Policija je izašla na lice mesta i uz pomoć vatrogasaca počela akciju vađenja tela iz otvora lifta. Kada je leš bez glave isplovilo na površinu, prizor je bio zastrašujući. Ubrzo je nađena i glava pokojnika. Akcija je trajala nekoliko sati, a otežavajuću okolnost predstavljao je mulj, šut i đubre kojim je bio ispunjen otvor za lift u kojem je telo plutalo.

Kako saznajemo u policiji, za sada je prerano zaključivati o uzroku smrti. Iako je leš obezglavljen ne znači da je smrt nastupila odsecanjem glave.

A. Savić


vesti po rubrikama

^hronika

17:43h

Biznismen Andrija Drašković demantuje da ima privilegije

17:51h

Nije identifikovano telo nađeno u centru Beograda

17:59h

Bivši poslanik osumnjičen za prevaru u službi

18:06h

Novi Sad: Ubila majku, pa popila insekticid

18:12h

Kruševac: Pucao na tri osobe iz automatske puške

18:18h

Niš: Sprejom na stražare i lekare

23:48h

Beograd: Crna noć na Banjici
   


     


FastCounter by LinkExchange