[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 11. 8. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Biznismen Andrija Drašković demantuje da ima privilegije

Ne ulazim kroz policijski ulaz

Nije tačno da sam pred košarkašku utakmicu Amerika i SCG u beogradsku halu "Arena" ušao na službena vrata namenjena pripadnicima MUP-a. To su budalaštine, kaže Drašković

BEOGRAD - Nije tačno da sam pred košarkašku utakmicu Amerika i SCG u beogradsku halu "Arena" ušao na službeni ulaz namenjen pripadnicima MUP-a.To su budalaštane. Ne znam ko sve nije ušao na ulaz na koji sam i ja ušao - izjavio je kroz smeh biznismen Andrija Drašković juče za "Glas" demantujući pisanje medija.

Naime, objavljeno je da je Drašković u pratnji šestorice svojih telohranitelja u "Arenu" ušao na službeni ulaz i tako zaobišao gužvu, dok su, recimo, naši proslavljeni košarkaši, kao što je Divac, u halu ušli kao i ostali građani i strpljivo ispoštovali proceduru.
- Ja, uostalom, ne znam da li MUP ima poseban ulaz u "Arenu". Kako ja mogu da znam koji je koji ulaz i kako ih oni kategorizuju - dodao je Drašković.

Da li je Andrija Drašković ušao na službeni ulaz namenjen isključivo pripadicima MUP-a proverili smo i u MUP-u.
-Nemamo potvrdu takve informacije i nećemo da komentarišemo navode medija - rekli su nam kratko u informativnoj službi MUP-a.

Iako je Drašković negirao da je na ovaj način ušao u "Arenu", natpisi u medijima ponovo su podgrejali priče da je on čovek tajne policije i da ima njihovu legitimaciju.
Draškovića su mnogi optuživali da radi za ovu službu, ali je on uvek negirao takve priče.

Posle izlaska iz zatvora u kojem je proveo nepune četiri godine i oslobađanja optužbi da je ubio Zvonka Plećića Pleću (38), Andrija Drašković je na konferenciji za novinare koju je organizovao u svom klubu "Havana" na pitanje da li je službenik DB-a, još jednom ponovio:
- Službenu legitimaciju nisam imao nikad. Ja nisam policajac, to ne bih voleo ni da budem. To bih shvatio i malo uvredljivo. Nikada nisam bio pripadnik SDB-a, niti sam bio na platnom spisku, što bi do sad već utvrdili i to bi mi nabijali na nos.

A. Savić


vesti po rubrikama

^hronika

17:43h

Biznismen Andrija Drašković demantuje da ima privilegije

17:51h

Nije identifikovano telo nađeno u centru Beograda

17:59h

Bivši poslanik osumnjičen za prevaru u službi

18:06h

Novi Sad: Ubila majku, pa popila insekticid

18:12h

Kruševac: Pucao na tri osobe iz automatske puške

18:18h

Niš: Sprejom na stražare i lekare

23:48h

Beograd: Crna noć na Banjici
   


     


FastCounter by LinkExchange