[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 9. 8. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Danas se nastavlja istraga ubistva glavnog urednika lista "Dan"

Sudija ispituje svedoke optužbe

PODGORICA (Beta) - Saslušanje svedoka u vezi sa istragom ubistva glavnog urednika lista "Dan" Duška Jovanovića biće nastavljeno danas u Višem sudu u Podgorici, potvrdio je Beti istražni sudija Radomir Ivanović. Ivanović je kazao da će istragu, prekinutu u drugoj polovini jula, nastaviti saslušanjem svedoka tužilaštva. On je kazao da će saslušanje svedoka odbrane trajati do 20. avgusta i saopštio da mu odbrana osumnjičenog Damira Mandića do sada nije dostavila predlog svojih svedoka.

Sudija Ivanović je takođe naveo da takav predlog nije dobio ni od advokata porodice ubijenog urednika "Dana". Advokati odbrane ranije su najavili da će sudiji predložiti da sasluša više "policijskih funkcionera" koji su navodno njihovom klijentu nudili nagodbu. Karatista Mandić je za sada jedini osumnjičeni za umešanost u ubistvo urednika "Dana".

Pravni zastupnici porodice Jovanović ranije su najavili da će sudu predložiti saslušanje crnogorskog premijera Mila Đukanovića, šefa tajne policije Duška Markovića, zamenika ministra odbrane državne zajednice i ostale osobe koje su tužile dnevnik "Dan". Glavni urednik "Dana" ubijen je između 27. i 28. maja ispred redakcije svog lista u Podgorici.


vesti po rubrikama

^hronika

16:41h

Okružno tužilaštvo u Beogradu optužilo aktere grupne tuče na Vračaru

16:49h

Danas se nastavlja istraga ubistva glavnog urednika lista "Dan"

00:52h

Opljačkan "Jugopetrol"

 


     


FastCounter by LinkExchange