[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 3. 8. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Trenirajte strpljenje i toleranciju, niste najpametniji. Ostvarivanje nekog za vas važnog poduhvata zavisi od vaših partnera. Emotivno ste nesigurni i guši vas odnos u kome se nalazite. Obuzdavajte se! Saznanje da ste voljeni prija, ali malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu meru. Napravite selekciju u svemu, posebno kad su poslovne obaveze u pitanju. Pošo ste u znaku novog posla i važnih odluka, savetuje se izbegavanje površnosti. Razradite sve do detalja. U fazi ste ekspanzije. Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer ste stekli "nova interesovanja".

 

RAK LAV DEVICA
Nema nikakvih razloga za paniku, bar kada je posredi zdravlje. Mnogi Rakovi su upravo ovih dana u fazi velikih emotivnih očekivanja. Ponašajte se spontano, jer je situacija pod kontrolom. Uspostavljate unutrašnju ravnotežu. Nova ljubavna interesivanja su trenutno vaša glavna pokretačka snaga i čine da se dobro osećate. Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem nestrpljenjem. Bravo! Očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup. Na poslu nastupa zatišje. Partneru nemate šta da prebacite. Pripremate se za otvoren razgovor sa neistomišljenikom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Partner smatra da ste prejaki i ne može da vas prati. Izbegavajte sukob sa Lavovima i Strelcima. Umesto što obnavljate sećanje na konflikte koji su se dogodili u prošlosti, okrenite se budućnosti. Novi poslovni počeci ili uspostavljanje nove poslovne relacije sa nekadašnjeim saradnicima. U odnos sa partnerom unosite više nežnosti. Onako kako samo vi to umete razmišljate o tome da li pružite traženu pomoć. Partnera više privlačite ako se manje žalite i zvocate. Pošto ste uspeli da nađete način kako da najbolje funkcionišete, savet vam nije potreban. Potrudite se da to stanje duže potraje. Iznenedni dobitak.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ne razmišljajte o onom što će biti i ne strahujte unapred. Uživajte u svakom trenutku. Tako prijatan kraj i razrešenje nastale zavrzlame vam se retko dešava. Maksimalno to iskoristite. Uspeh sledi. Blaga depresija je prolazna. Morate biti umereniji kad su jelo i piće u pitanju. Mudro ćete uspeti da sedite na više stolica u isto vreme, a da to niko ne primeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate. Sve potiče iz glave. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Jasno sagledajte situaciju u kojoj se nalazite. Uživate u toploj porodičnoj atmosferi nastojeći da izbegnete izlaske.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:40h

Moda: Mladi kreatori otvorili "Šlic"

19:50h

Muška moda: Dior: ukrojeni džins i niski struk

19:55h

Visoka moda: Nakit najbolji prijatelj devojaka

   


     


FastCounter by LinkExchange