[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 31. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Konačno ste shvatili šta su vam prioriteti, a kada jasno podvučete prepreke znaćete šta vam je činiti. Sa dobro osmišljenom strategijom nećete imati problema u ostvarivanju ciljeva. Obratite pažnju i na zdravlje. Osluškujte svoj organizam, shvatite šta vam poručuje, pa pokušajte i da mu pomognete. Shvatite da ste niste centar sveta. Pošto i sa samim sobom jedva izlazite na kraj, ne opterećujte se drugima. Uspeh vas i dalje prati, ovo je vaš pozitivan period. Imate naklonost zvezda, pa se ne opterećujte zlim slutnjama i sumnjama. Verujte sebi i biće sve u najboljem redu. Veza ulazi u harmonični fazu.

 

RAK LAV DEVICA
Ostavite malo vremena za odmor, pošto samo tako možete izbeći pucanja po šavovima. Iako niste pogodni za psihoanalizu, razmišljajte više o sebi. Žrtvovanje zarad bezvrednih stvari iscrpljuje. Danas vam baš i ne ide timski rad i kontaktima sa saradnicima koji nisu u vašem timu. Novčana situacije je nešto bolja, ali biste morali obratiti pažnju na svoje troškove i izdatke. Kraći put je otpao. Polako se stvari stišavaju. Počinjete normalno da funkcionišete. Samouvereno, a razlog za to leži u vašoj kompetentnosti, nastojite da nametnete drugima ideje u koje verujete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Radite i za sebe i za druge. Ne pokušavajte da se tako ponašate. Poželjno je postići maksimalne rezultate ulaganjem minimum napora. Uspećete samo mudrim i smirenim postupcima. Večera na koju se spremate znači lep provod. Dobra komunikacija sa okolinom. Zadovoljni ste - bilo da razgovarate sa prijateljima ili da putujete, ili pak da čitate interesantnu knjigu. Neki poslovi kreću s mrtve tačke, pa ćete biti i vredni. Važno je da ste aktivni, svesni trenutka u kom se nalazite i dešavanja oko vas. Kreativnost pripadnika vašeg znaka ovih dana je izražena nego inače, pa je iskoristite na adekvatan način. Dobitak iz inostranstva.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pokušajte da ispoštujete unutrašnju potrebu za samoćom. Ukoliko vam to pođe za rukom, bavite se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo i pokušajte da nađete mir u svojim hobijima i sitnim zadovoljstvima. Pokušajte da se distancirate od saradnika. Ne očekujete da se uvek slože s vama. Imaćete uspeha u svim kreativnim poslovima, ali novca zasad, nažalost, nema. Psihosomatske bolesti mogu nastati usled preosetljivosti. Niko ne može da razume vaše burne emocije i reakcije, kao ni ono što se dešava u vašoj glavi. Zaljubljeni ste, romantični i sentimentalni. Pod partnerovim ste direktnim uticajem. Napokon ste sa osobom koja vas razume.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:45h

Muškarac: Kako do tela Bred Pita

19:55h

Seks: Deset saveta za prevazilaženje kreativne krize u krevetu

 


     


FastCounter by LinkExchange