[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 29. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


ASTROLOGIJA

 

Venera u Škorpiji
u muškom horoskopu

Hoćete da otkrijete skrivene ljubavne i seksualne želje muškarca koji vam se sviđa ili svog novog dečka? Iščeprkajte u kom se znaku u natalnom horoskopu vašeg "božanstvenog čoveka" nalazi Venera i pročitajte šta sugeriše takav položaj ove planete. Ukoliko se Venera u njegovom natalnom horoskopu nalazi u Škorpiji, ovde možete pročitati šta traži i šta mu je potrebno.

Šta on voli: Ovaj muškarac gleda na svet kroz tamne naočare. Intrigiraju ga stvari koje predstavljaju tabu, kao što su seks, smrt i okultno, i dopadaju mu se misteriozne žene sa velikom dozom seksualnog magnetizma i emotivnosti.

Poželjna taktika: On očekuje da budete u stanju da čuvate njegove tajne, i zato ne bi valjalo da odajete svoje već na prvim sastancima. Ako se u početku ne otvarate suviše, bićete mu privlačniji. Zapamtite da ovaj čovek uživa u ćutanju punom značenja, i u ženama koje su obuzete razmišljanjem i kojima je seks potreban koliko i njemu.

Kako da osvojite njegovo srce: Izbegavajte lako čavrljanje. Njemu prijaju razgovori o životu, smrti, politici, tamnijoj strani postojanja i drugim složenim temama. On želi da "zapalite" njegovu dušu, ali i da mu pružite ogromno uzbuđenje u krevetu. Znajte da ne mogu da ga dodirnu odnosi u kojima nema prave intimnosti.

Seks-prognoza za 2004: Muškarac s Venerom u Škorpiji bio je izuzetno raspoložen za seks od 8. maja do 23. juna. To će se ponoviti u periodu između 12. novembra i i 25. decembra, pa se postarajte da tada budete posebno zavodljivi.

S. P.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Drago kamenje: Dragulj za avgust jača bubrege, vene, kapilare, oči, kosu i nokte

19:55h

Numerologija: Ako je zbir samolasnika u vašem imenu pet

20:10h

Astrologija: Venera u Škorpiji u muškom horoskopu

20:25h

Feng šui: Recepti za uspeh u životu tradicionalnog kineskog učenja

 


     


FastCounter by LinkExchange