[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 29. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


NUMEROLOGIJA

Ako je zbir samolasnika u vašem imenu pet

Željni uzbuđenja i avantura

Zbir vrednosti svih samoglasnika u vašem punom imenu i prezimenu daje broj koji određuje čemu teži vaša duša. Ovaj broj duševnog poriva dobija se sabiranjem mnogobrojnih vrednosti samoglasnika i svođenjem dobijenog broja na jednocifreni ili master broj.

Tako saznajete čemu težite, šta volite, šta najviše cenite u životu, nezavisno od broja vašeg životnog puta (šta ste od rođenja) ili broja izraza (šta ćete postati u životu). Slovu A odgovara broj jedan, U tri, E pet, O šest, I devet.

Broj pet čini da njegov nosilac želi da prati život slobode, uzbuđenja, avanture i neočekivanih događanja. Uzbuđuje ih ideja putovanja i slobode da se besciljno luta. U srcu su veliki avanturisti. Nisu previše zabrinuti za svoju budućnost ili napredak, deluju površno i nemotivisano.

U pozitivnom smislu ova energija čini ih veoma prilagodljivim i svestranim. Prirodno su snalažljivi i puni entuzijazma, pametni i mašta im je aktivna. Sami određuju kojim tempom će raditi. Privlači ih neobično i osobe koje žive brzo.

Ponekad mogu biti previše nemirni i nestrpljivi. Obično ne vole rutinski posao i skaču s jedne aktivnosti na drugu, retko kad dovršavajući poslove. Neki imaju problema da se nose s odgovornošću. Ne žele da se osećaju vezanim za partnera i ponekad im je teško da se obavežu samo jednoj osobi.

S. I.
Nastavlja se…


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Drago kamenje: Dragulj za avgust jača bubrege, vene, kapilare, oči, kosu i nokte

19:55h

Numerologija: Ako je zbir samolasnika u vašem imenu pet

20:10h

Astrologija: Venera u Škorpiji u muškom horoskopu

20:25h

Feng šui: Recepti za uspeh u životu tradicionalnog kineskog učenja

 


     


FastCounter by LinkExchange