[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 29. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Članovi porodice svalili su na vas više obaveza nego što ste hteli da preuzmete. Na vama je da zasučete rukave i pokažete da umete da budete odgovorni. Ne osećate se loše iako baš ne vodite računa o zdravlju. Uznemireni ste iako za to nemate valjanih razloga. Ako ste slobodni i ako vam se osoba koja šalje otvorene "signale" dopada - načinite korak, šta čekate. Bikovi koji su u vezi biće prijatno iznenađeni. Nervoza koju osećate posledica je nesanice, odnosno neispavanosti. Povedite više računa o zdravlju, posebno o ishrani. Uključite i partnera u planiranje jer ima nove ideje kojih se vi niste dosetili.

 

RAK LAV DEVICA
Voleli biste da vidite jednu dragu osobu, a šanse da je slučajno sretnete su minimalne. Ne budite kukavica, pozovite je, biće oduševljena. Ako ne vršite pritisak na to krhko stvorenje, biće kako vi želite. Niste se baš pokazali u novoj poslovnoj situaciji i niste pružili ruku novom saradniku, za koga se priča da je stručan. Čemu ljubomora i sujeta i vi ste više nego dobri u svom poslu. Samohvala i sedenje na lovorikama, ma koliko prijatno, nije pametno kao dugoročna strategija. Šepurili ste se, pravili važni, lenstvovali, ali sada zasucite rukave kako to samo vi umete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Komentari osobe s kojom ste u, kao ozbiljnoj vezi su takvi da vam krv uzavri, ali to su samo testovi koje morate da prođete. Strpljenje je vaš najbolji saveznik. Prijano iznenađenje priprema vam jedan vazdušni znak. Iako ste zaboravili, na jednu "bačenu udici" ribica seipak upecala, tako da ćete dobiti hipotetički odgovor vezan za jednu poslovnu ideju. Razmislite da li je ono što vam se nudi i ono što očekujete. Raspravljajući se s jednim Strelcem niste uspeli da dokažete svoj stav. Na tako brbljivu personu, koja čuje samo ono što sama kaže, nije trebalo da trošite reči. Ipak, posao ne trpi. Strasno veče.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Emotivno ste uzdrmani posle susreta sa starom simpatijom ili ljubavlju i to nije prolaznog karaktera. Sada ste malo nervozniji nego inače, jer niste sve potanko isplanirali pa se u novi poslovni poduhvat upuštate poluspremni. Pripremite se da utešite nekoga ko je danas zaista razočaran. On-ona od vas očekuje "malo" razumevanja koje imate kad hoćete i topao zagrljaj. Novčani izdaci u granicama su planiranih. Niste se našli dragoj osobi u trenutku kada joj je bila potrebna vaša podrška i sada vas grize savest, ali i vi na račun iste osobe možete staviti istu optužbu. Sagledate gde ste i šta vam je činiti.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Drago kamenje: Dragulj za avgust jača bubrege, vene, kapilare, oči, kosu i nokte

19:55h

Numerologija: Ako je zbir samolasnika u vašem imenu pet

20:10h

Astrologija: Venera u Škorpiji u muškom horoskopu

20:25h

Feng šui: Recepti za uspeh u životu tradicionalnog kineskog učenja

 


     


FastCounter by LinkExchange