[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 29. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Zloupotreba Strateškog plana

Plašili ih gubitkom donacija

ZAJEČAR - Vladan Jeremić, direktor Programa podrške opštinama istočne Srbije, izjavio je juče da su odbornici SO Zaječar, različitih političkih opcija, ovih dana, na krajnje nekorektan način, u političkim obračunima zloupotrebili Strateški i Akcioni plan opštine, a sve u cilju međusobnog diskreditovanja. Ovim se posebno manipulisalo prilikom izbora predsednika SO Zaječar. Naime, javnosti je plasirano da će 1,2 miliona evra, koliko opština Zaječar treba da dobije od Evropske agencije za rekonstrukciju, biti izgubljeno, jer opština nema predsednika koji treba da potpiše ovaj ugovor.

- Nije bilo nikakvog pritiska s naše strane u vezi sa rokovima ili projektima - izjavio je Jeremić. - Na opštini je da izabere projekte i donese odluku ko će da je predstavlja i o tome nas obavesti.

Evropska agencija za rekonstrukciju je odredila 10. septembar kao rok za predaju dokumentacije. Svi ostali rokovi su tehničke prirode kako bi projekti eventualno mogli da se koriguju.

Pre izbora Boška Ničića za predsednika, iz drugog pokušaja, kako tvrde potpredsednici SO i IO, Ljiljana Todorović i Dragan Petrović, na nezakonit način, odbornici, koji su obezbeđivali kvorum predstavljali su to kao čin od sudbinskog značaja za dobijanje donacije.

S. M.


vesti po rubrikama

^Srbija

15:15h

Stanovnici Negotina i okoline čekaju novu lokaciju za odlaganje đubreta

15:23h

Užice: Pokolj u toru Ljuba Blagojevića

15:40h

Zaječar: Zloupotreba Strateškog plana

 
 


     


FastCounter by LinkExchange