[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 27. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Iako ste u poziciji da nekome dajete svoje mišljenje, pokušajte da ne izigravate bračno savetovalište. Niti vi to umete niti ste vi primer za bilo šta. Novčana situacija se popravlja, ali ipak vodite računa o finansijama. Kada je ljubav u pitanju uživate u toploj porodičnoj atmosferi. Nastojite da izbegnete izlaske, a da više vremena provedete u kući sa voljenom osobom i gostima. Posao vas ne inspiriše, ali uporno pokušavate da isterate svoje. Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Imate osećaj da sve u vašem životu stagnira. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate tako što ćete se, dok vam poslovi ne idu, baviti sobom ili hobijima.

 

RAK LAV DEVICA
Sve što je dobro ima i lošu stranu, tako da se u vašem sadašnjem ponašanju, nemarnosti ili popustljivosti, naziru klice pogubnih posledica po vaš ugled i nerve. Pridobijate nečiju - izgubljenu naklonost. Smanjite doživljaj! Niti se ko urotio protiv vas, niti se sve što dotaknete pretvara u katastrofu, "samo" su vaši živci na ivici pucanja. Treba vam odmor ili predah. U svakom slučaju bićete bolje kada prestanete sa dramatizovanjem. Postali ste svesni sopstvenih potreba. Najizraženija je potreba za duševnim mirom. Novac daleko brže trošite nego što ga zarađujete, iako to ne mora da bude tako. Sve ostalo odvija se na zadovoljavajući način.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Partnera, bivšeg ili aktuelnog, kako god, doživljavate negativno, skloni ste da vidite samo njegove loše osobine. Sve je tako jednostavno. Nezadovoljstvo je u vama. Čuvajte se viška šećera u krvi. U fazi ste poslovnih uspeha. Bićete u situaciji da se bavite onim što volite i da eksperimentišete. I višak energije, sa kojim ne znate šta ćete, može se negativno odraziti na zdravlje. Pod uslovom da budete umereni, izbeći ćete sve opasnosti. A vi to hoćete ili bar tako tvrdite! Smanjite nerviranje, kontrolišite temperament, držite jezik za zubima, trenirajte toleranciju i sve će biti u redu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nova avantura je na pomolu. Iako ste po prirodi nenametljivi, kad je ljubav ili, bolje rečeno, strast u pitanju i te kako zanate šta hoćete. Puno vatre očekujte sa Ovnom, Lavom ili Strelcem. Ali veza nije dugog veka. Kreativna snaga i povoljni planetarni aspekti u narednom periodu uticaće na uspeh u svim poslovima venerijanskog tipa: umetnosti, prehrani, oblačenju. Sve bolesti mogu nastati jedino usled preterivanja ili hipohondrije. Pod uslovom da ste vredno radili narednih dana ćete ubirati zaslužene plodove. S partnerom ste se, napokon, sporazumeli. Veza je u fazi oporavka, a vi ste obećali da nećete terati mak na konac. Nije poželjno biti sujetan i rasipan.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

 


     


FastCounter by LinkExchange