[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 27. 7. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Obračun mladića u centru Kragujevca

Izboden pred više svedoka

KRAGUJEVAC - U centru Kragujevca, na trgu "Kod Krsta", juče oko podneva izbio je žestok obračun nekoliko mladića, u kome je Borivoje Jovanović (37) iz Kragujevca izboden nožem. Jovanovića je posle kraće svađe, kako je saopštila policija, napao poznanik Branko Anđelković (38) iz Kragujevca. Na mesto obračuna ubrzo je stigla policija i uhapsila Anđelkovića.

Prema rečima istražnog sudije Obrena Jezdića, incident se dogodio u blizini kafića "Peron", kada je grupa Roma pojurila Jovanovića. On je bežeći prema fontani, zatražio pomoć od policijske patrole. Međutim, napadači su zaobišli fontanu, preskočili zid, dok je Anđelković sustigao Jovanovića i udario ga nožem. Naočigled brojnih prolaznika Jovanović je pao, obliven krvlju.

Jedan od pripadnika policije je u znak upozorenja ispalio tri hica u vazduh, kako bi prisilio osumnjičene da stanu, što je prolaznike iz straha nateralo da se bace na zemlju, trotoar ili travnjak, kako je ko stigao.

Usledilo je hapšenje poput onih u filmovima, a uskoro se pojavila i ekipa Hitne pomoći, koja je Jovanovića prebacila u Urgentni centar. Povređeni je odmah podvrgnut operaciji. Na mestu obračuna, policija je našla nož kojim je povređen Jovanović i tri čaure od hitaca koji su ispaljeni u znak upozorenja. Policija je saopštila da je incident izbio, najverovatnije zbog ranijih sukoba.

B. KULJANIN


vesti po rubrikama

^hronika

17:32h

Šampionka Mirjana Ilić presudila sebi hicem iz pištolja

17:40h

Istraga ubistva novinara Duška Jovanovića

17:48h

Radnik našao odbačeno oružje

17:59h

Obračun mladića u centru Kragujevca

18:10h

Istraga ubistva Momira Gavrilovića

18:20h

Ljubovija: Švercovali strance

 


     


FastCounter by LinkExchange