[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 24. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


NIS-GAS uputio donacije na adrese 24 zdravstvena centra u Vojvodini

Bolesnicima 52,5 miliona dinara

NOVI SAD - Vojvođanskom zdravstvu NIS-GAS će uputiti donaciju u prehrambenim proizvodima u vrednosti od 52.702.659 dinara. Naime, na osnovu tekućih poslovnih aranžmana koje NIS- GAS ima s preduzećem "Jukom" iz Tavankuta doneta je odluka da se od Upravnog odbora NIS-a zatraži odobravanje donacije vojvođanskim bolničkim centrima sa stacionarnim lečenjem, koja bi se izmirila isporukom konzerviranog voća i povrća čiji je "Jukom" proizvođač.

Upravni odbor NIS-a, na sednici održanoj 9. juna, pozitivno je odgovorio na ovaj zahtev NIS-GAS, a juče je u sedištu NIS-GAS upriličeno potpisivanje ugovora o donaciji, kome su, pored domaćina, prisustvovali i predstavnici svih zdravstvenih centara koji će dobiti donaciju.

U Novom Sad konzervirano voće i povrće, u ukupnoj vrednosti od preko 11 miliona dinara, dobiće i Klinički centar, Zavod za reumatizam, Klinika za stomatologiju, Institut za za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, Institut za onkologiju, Institut za plućne bolesti i Kardiovaskularni institut u Sremskoj Kamenici, dok će preostalo konzervirano voće i povrće, u vrednosti od 41.022.492 dinara, biti podeljeno zdravstvenim centrima u 24 vojvođanska grada.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i potpredsednik IV AP Vojvodine Mile Mandić, koji se u ime zdravstvenih centara zahvalio NIS-GAS na donaciji. On je rekao i da je u poslednjih nekoliko godina iz budžeta Pokrajine za zdravstvene centre u Vojvodini izdvojeno oko 15 miliona evra, te da je japanska vlada pomenutim centrima uputila donaciju u opremi u vrednosti od oko 11 miliona evra.

N. Ć.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

15:40h

Obilaznica oko Sremske Kamenice

15:51h

NIS-GAS uputio donacije na adrese 24 zdravstvena centra u Vojvodini

 


     


FastCounter by LinkExchange