[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 22. 7. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Uhapšen pripadnik paravojske

Bajram Arifi u pritvoru

BUJANOVAC - Policija je u selu Turija kod Bujanovca uhapsila Bajrama Arifija (45), zbog sumnje da je počinio teškog razbojništvo. Arifi je juče priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Vranju, koji mu je odredio pritvor do 30 dana. Policiji je poznat kao lokalni vođa bivše Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca u zoni sela Lučane, nadomak Bujanovca. Prema krivičnoj prijavi, on je sa još dvojicom saučesnika 15. jula ove godine oko 23.30 sati, kod zaseoka Bresić u selu Končulj maskiran upao u kuću Šabana Saćipija. Uz pretnju oružjem oteo mu je mobilni telefon i 30 evra i zapretio da mu za nedelju pripremi još 15.000 evra. Sumnja se da je Arifi izvršio još razbojništava na ovom području.

Za sada nije poznato da li se Arifi tereti i za ostale incidente koji su se u protekle dve nedelje desili kod zaseoka Bresić, na magistralnom putu Bujanovac - Gnjilane, gde su u više navrata presretana vozila sa inostranim tablicama, dok su u oružanom napadu 17. jula četiri osobe lakše, a jedna teže povređena. Još nije utvrđeno da li je Arifi povezan i sa pucnjavom u blizini administrativne linije centralne Srbije prema Kosovu, kada je minulog vikenda ranjeno više članova porodice Behljulji iz Turije. Policija u Bujanovcu juče je saopštila da su nepoznati maskirani i naoružani razbojnici i pre napada na porodicu Behljulji, kod Končulja presretali i pljačkali putnike.

Tri nepoznate osobe u crnim kombinezonima, sa "fantomkama" i puškama su 10. jula ove godine na lokalnom putu Lučane - Končulj, kod mahale Brisić, zaustavile automobil "bmv" švajcarskih registarskih oznaka i opljačkali putnike. Ivanu Stojanoviću iz Šilova pored Gnjilana oteli su 4.000 švajcarskih franaka, 500 evra, 400 dinara, mobilni telefon, zlatnu narukvicu, lančić i torbicu sa raznim karticama. Posle pljačke su naredili Stojanoviću i putnicima da nastave dalje i zapretili da slučaj ne prijavljuju policiji.

S. M.


vesti po rubrikama

^hronika

17:30h

Vučković i Kolašinac tvrde da su žrtve montiranih procesa

17:42h

Bajram Arifi u pritvoru

17:55h

Srbi osuđeni zbog pljačke dijamanata

18:10h

Žagubica: Nerasvetljena smrt

18:17h

Građani Kuršumlije u šoku posle iznetih sumnji o seksualnom zlostavljanju petogodišnjeg deteta

18:25h

Zbog malverzacija Sudija Kljajević pod istragom

18:35h

Istraga protiv sudija Trgovinskog suda zbog mita

18:44h

Niš: Prodavao doze heroina

18:56h

Opljačkao MZ "Palilula"

23:40h

Auto uleteo u Mekdonalds

 


     


FastCounter by LinkExchange