[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 20. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pesimista ste imate, osećaj kao da ste prepušteni sami sebi, a u društvu ste preosetljivi i netrpeljivi. Problemi sa vodom ili bojlerom ili cevima. Čuvajte nervni sistem i pripazite želudac. Osećate se slobodno i lako. Padaju vam na pamet razne ludosti. Nije loše, jer se udaljavate od problema i depresije. Sreća u ljubavi je prolazna kod nekih, a drugi su zadovoljni otkrićem da im je partner ipak veran. Na problem gledate uvek sa one lošije strane. Preosetljivi ste i pesimistično raspoloženi što zarazno deluje na okolinu. Pokušajte da izgradite svest o svojim manama. Uživate u svemu!

 

RAK LAV DEVICA
Hedonistički ste nastrojeni što može skupo da vas košta. Oprezno sa unošenjem pikantne hrane, za vas se lepi sve i ljubav i novac i salo. Menjajte loše stare sebične navike. Svesno se usmerite ka staroj simpatiji. Maštate da budete moćni i sa uspehom to sprovodite. Pošto ste u povoljnom ternutku za posao i novac, ljubav stavljate u drugi plan. Sve u svoje vreme, biće i ljuvbavi. Jedite zdravije zbog krvne slike. Poželeli ste da lebdite na krilima mašte, to ne liči na vas. Planirate značajan preobražaj ali ne očekujte čudo. Prihodi su vam manji od očekivanih i morate da se odreknete jedne od stvari koje zavise od novca.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zabrinutost zbog zdravlja nekog iz bliže okoline je ono što vas okupira. Taman ste mislili da je to stanje sanirano, ali se žarište budi. Ne brinite o svom zdravlju, loše osećanje je posledica nervne napetosti i stresa. Ili ste vi bolesni ili se družite sa nekom bolesnom osobom, ali ste smislili šta je to što bi moglo da deluje terapeutski. Eventualni bol u želucu smirićete samosugestijom. Borac ste! Na osećate se dobro i oprezni ste kad je reč o zdravlja. Već nedelju dana vas hvata povremeno loše osećanje kome niste otkrili uzrok. Ako nastavite da se tako odnosite prema svome zdravlju, stićićete do lekara.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nervirate se i kad terba i kad ne treba, naročito ovo drugo. Taman ste mislili da ste izgladili odnose sa partnerom, kad ono ponovo… Oprezno jer će početi da na vas primenjuje vašu taktiku. Idete iz krajnosti u krajnost- ili ste inertni ili reagujete na sve, zavisi od motivacije. Bićete spremni na razne solucije koje će iznenaditi i vas same. Ljubavni život buran - ne mora da znači i pozitivan. Samoća ubija, tako da ćete nastojati da to sprečite. Shvatite gde ste grešili u ljubavno- partnerskim odnosima, pa promenite ono što znate da nije dobro. Pitanje je gde su granica svake tolerancije.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

 


     


FastCounter by LinkExchange