[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 13. 7. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Prelazite s reči na dela. Saradnici vam slepo veruju jer za to imaju razloga. Uz njihovu pomoć - sve je lakše. Planirate da kontaktirate sa inostranstvom, maštate o dalekim predelima i ljudima koje niste dugo videli. Došli ste do zaključka da se ne vredi nervirati. Otavljate poslove po strani, strpljivo čekajući pogodan momenat da nešto novo započnete. Bićete u situaciji da analizirate tuđe probleme i dileme. Krajnje je vreme da se skrasite, uzmete papir i olovku i presaberete se. Pošto ste postali zaboravni, napravite spisak i pridržavajte ga se. Premor je posledica proteklog napornog perioda.

 

RAK LAV DEVICA
Uživate u udobnim stvarima, hrani, piću. U opuštenoj atmosferi pokušavate da se oporavite. Pošto je na emotivnom planu već duže vreme sve u redu, navikli ste se, pa na to i ne obraćate pažnju. Plasirate nove ideje jer ne možete da sedite skrštenih ruku. Uspešan dan je ulepšan srećnom odlukom. Pošto se izuzetno lepo osećate, pokušaćete da deo svog raspoloženja prenesete na okolinu. U prvom planu je posao koji se odnosi na komunikacije i inostranstvo. Od njega puno očekujete. Uspećete, pošto ste razradili sve do detalja. Ukoliko bude izvesnih zakašnjenja, neka vas to ne brine.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako od nastupajućih događaja puno očekujete, moguća su zakašnjenja. Posao i novac mogu kasniti, ali ne vašom krivicom. Pasivniji ste nego obično. To vas ni najmanje ne uznemirava jer ste okrenuti ljubavi. Krenite sa realizacijom nekih ideja. Uspećete da postignete ono o čemu ste ranije mogli samo da sanjate. Ljubav, posao, novac - sve vas hoće. Čak i zdravlje, ako se uzme u obzir da je kriza prošla. Srećno! Aktivan poslovni dan, puno nerviranja, ali i uspeha. Još kad biste umeli da naučite kako da koristite slobodno vreme. Kupite neku knjigu pa počnite da je čitate i ne odustajte na petnaestoj stranici.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nastojeći da se bavite lepim stvarima, izlazite iz učmalosti. Uspećete samo ako to stvarno želite. Slobodni trenuci su idealni za ljubav, bavljenje hobijem i uživanje. Krenite u šetnju sa prijateljima. Dan provodite ludo i nezaboravno. Sve se odvija spontano, a vi spremno prihvatate izazove, uglavnom prijatne. Posao je u drugom planu, pred naletom strasti i emocija. Obradovaće vas partner ili prijatelj. Ukoliko planirate da se bavite biznisom, pređite sa reči na dela. Iako će rezultati biti vidljivi tek narednog proleća, do tada nije poželjno sedeti skrštenih ruku i čekati da novčanice padaju s neba.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Kupaći kostimi: Bikini era

      


FastCounter by LinkExchange