[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Gradonačelnik zatražio ostavku sekretara za urbanizam gradske vlade

Zorić bi da pljuje i bije novinare

"Kada siđem s vlasti, organizovaću grupe koje će ih tući", izjavio je Zorić

NOVI SAD - Član gradske vlade zadužen za oblast urbanizma Jovan Zorić uputio je pretnju novinarima kakva nije zabeležena u analima javnih glasila u Novom Sadu. On je, iznerviran pitanjima novinarke "Dnevnika" Lene Bojović u vezi sa najavljenim parternim uređenjem grada (u kojem se još ne zna ni jedan važan podatak o troškovima, ceni i načinu nabavke materija...), doslovno zapretio da će, kada siđe s vlasti, novinare - pljuvati i tući.

"Novinari su najveći neprijatelji države i naroda. Kada siđem s vlasti, ne samo da ću ih pljuvati, već ću organizovati grupe koje će ih tući", rekao je Zorić, što je novinarka i doslovno prenela u svom tekstu.

Zbog nezapamćenog ispada člana svog kabineta, predsednik gradske vlade Branislav Pomoriški zatražio je ostavku Jovana Zorića, uz obrazloženje da je on svojim istupom uvredio novinarsku profesiju i prekršio norme ponašanja članova Izvršnog odbora. Zorić je već duže vreme često bio tema u lokalnim medijima zbog više odluka gradske uprava za koje se sumnjalo da predstavljaju klasičan primer sukoba interesa. Reč je o promenama urbanističkih planova i usvajanjima projekata koji su kreirani u njegovom projektantskom birou "Ardi".

R. K.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

15:21h

Gradonačelnik Novog Sada zatražio ostavku sekretara za urbanizam

15:30h

Novi Sad: GSP primenjuje letnji red vožnje

15:38h

Subotica zanimljiva ulagačima

15:44h

Novi Sad: Škola za buduće sportiste

   


     


FastCounter by LinkExchange