[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Odobren projekat "Multimedijalni pristup nastavi"

Učionice dobre volje

MAJDANPEK - Ministarstvo prosvete odobrilo je nedavno projekat pod nazivom "Multimedijalni pristup nastavi", koji je izradio školski razvojni tim OŠ "Velimir Markićević" iz Majdanpeka.

- Juče smo potpisali ugovor s Ministarstvom i tokom raspusta očekujemo uplatu prvog dela sredstava koja su nam odobrena. Ceo projekat je vredan 430 hiljada dinara, od čega će Ministarstvo, u saradnji sa Svetskom bankom, finansirati 300 hiljada, dok će ostatak obezbediti škola i lokalna samouprava - rekao je za "Glas" Slaviša Jeremić, direktor ove škole.

Projekat je proistekao iz školskog razvojnog plana i njime će biti obuhvaćeni prioriteti koji su u tom planu definisani: poboljšanje kvaliteta nastave, obuka nastavnog osoblja za rad na računaru i podizanje tolerancije svih aktera u nastavi.

- Što se prva dva prioriteta tiče, kroz pomenuti projekat biće organizovani seminari za rad na računarima, a na toleranciji ćemo poraditi kroz radionicu pod nazivom "Učionica dobre volje" - kazao je Jeremić. On ističe da projekat predviđa i formiranje multimedijalne učionice koja će biti opremljena jednim računarom, fotokopir mašinom, grafoskopom i televizorom.

Ova učionica će služiti za održavanje oglednih časova u okviru redovne nastave, uz učešće učenika s posebnim potrebama. Istovremeno, biće i mesto okupljanja i druženja budućih članova kluba.

D. Z.


vesti po rubrikama

^Srbija

16:14h

Loznica: Proizvođači upozoravaju da ove nedelje moraju znati cenu malina

16:20h

Bujanovac: "Kolo" ostalo bez novca

16:27h

Aleksandrovac obeležava Dan opštine

16:33h

Majdanperk: Odobren projekat "Multimedijalni pristup nastavi"

   
 


     


FastCounter by LinkExchange