[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 26. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


BG VESTI

 

Foto

Padala kiša, padalo drveće

Nevreme

Posledica sinoćne oluje u Beogradu je nekoliko oborenih stabala koja su ugrožavala saobraćaj i napravila manju materijalnu štetu. Vetar je oborio drveće u Ulici Cara Dušana, Novopazarskoj ulici, kod Sportskog centra 25. Maj i kod Veterinarskog fakuleta. Fasada u Knez Mihailovoj 6 je pala na pločnik.

Otpala su dva bloka maltera površine oko 4 kvadratna metra, ali niko nije povređen, jer su se prolaznici sklonili od kiše.

Ž. N.

Popusti za vozače

Zbog sezone godišnjih odmora auto-servisi i auto-perionice vozačima daju specijalne popuste. Auto-centar "Parking servis" na Mostarskoj petlji nudi centriranje trapa po promotivnim cenama manjim za 50 odsto od uobičajenih, a popust traje do 25. jula.

Osim centriranja trapa, u auto-centru nude podešavanje geometrije prednjeg i zadnjeg trapa, 3D kamere, ukupnu geometriju vozila, proveru pneumatika i besplatno testiranje amortizera. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefone 3620-141, 3620-147 i 3620-126. Auto-perionica na ulasku u Tržni centar Merkator nudi vozačima brzo mašinsko pranje vozila, unutrašnje čišenje, podno pranje pod visokim pritiskom, odmašćivanje instrument table i zaštitu spoljnih guma.

Za pranje po povlašćenjoj ceni potrebno je kupiti kupone, a sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 063/244-076 i 064/136-4450.

A. I.

Najlepše bašte

Nagrade za najuređeniji prostor na teritoriji opštine Stari grad dodeljene su juče građanima i ugostiteljskim objektima. Najlepšta bašta restorana je, prema oceni žirija, bašta ekološke organizacije "Olga Poznatov" koja se nalazi ispred restorana "Kalemegdanska terasa".

U konkurenciji za najlepšu baštu poslovog centra prvo mesto su podelili Luka "Beograd", u Francuskoj 81, i Poslovni centar "Idea", u Knežopoljskoj 1. Đorđe Pavlović, stanar kuće u Ulici gospodara Jevrema 34, dobio je nagradu za najuređenije dvorište. Drugo mesto zauzeli su stanari zgrade u Hilandarskoj 34, a treće Borislav Pajević, koji živi u Ulici Strahinjića bana 69. Najcvetniji balkon u Starom gradu delo je ruku Dušanke Živković, koja neguje više od 50 vrsta biljaka.

Posebno su ocenjivane i krovne terase, a za najlepšu je proglašena terasa u Strahinjića bana 25, koja je urađena u stilu brodske palube. Za dizajn je zaslužna Vesna Orlović. Svi nagrađeni dobili su zahvalnice, statuete "dživdžana" i novčanu nagradu.

Ž. N.

Mali slikari

Zvono je oglasilo kraj školske godine i početak tako željenog raspusta. U Slikarskoj školi "Kosovka" mali slikari Tijana, Nataša, Andrijana, Marko i Staša zajedničkom radnom izložbom pokazali su šta su naučili za proteklih godinu dana pod budnim okom slikarke Kosovke Marinković.


vesti po rubrikama

^Beograd

18:03h

Šta nam novo nude studenti koji su po drugi put izložili svoje radove u okviru "Projekta Beograd"

18:12h

Radnici RK "Beograd", nekada najjače trgovinske kuće u zemlji, juče ponovo protestovali

21:21h

Iako su se ljudi adaptirali na vrele dane, juče je bio veoma težak dan za mnoge naše sugrađane

21:29h

U Skupštini grada potpisan socijalni program

21:37h

Stanovnici Belih voda hoće na Ibarsku magistralu

21:45h

Na Adi otvorena dva kampa za sve učenike beogradskih osnovnih škola

21:54h

Javno nadmetanje za tri lokacije

22:02h

GSP: Izmene linija

22:10h

BG vesti: Padala kiša, padalo drveće
   


     


FastCounter by LinkExchange