[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 25. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


GO NDS započeo kampanju za izbore

"Pucaju" na mesta gradonačelnika

NOVI SAD - Narodna demokratska stranke u Vojvodini zvanično je započela svoju kampanju za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore. Kako su saopštili čelnici stranke u severnoj pokrajini, glavni odbor NDS-a je na poslednjoj sednici, zajedno sa odlukom o kandidaturi predsednika stranke Slobodana Vuksanovića za gradonačelnika Beograda, potvrdio i nominacije stranačkih funkcionera za čelnike u još dvadesetak opština, među kojima su i četiri grada u Vojvodini.

- Naš kandidat za gradonačelnika Subotice biće Mirko Bajić, u Bečeju kandidujemo Đorđa Predina, u Vrbasu će naš kandidat biti Miroslav Aleksić, dok ćemo u Inđiji predložiti Predraga Bandulaju. Reč je ljudima koji su dobro poznati u ovim sredinama, koji su svojim dosadašnjim radom potvrdili svoja znanja i kvalitete i koji će, ukoliko budu bili izabrani, sigurno biti u stanju da promene sada veoma nepovoljne ekonomske, političke, kulturne i svake druge prilike u ovim mestima - izjavio je potpredsednik NDS-a Goran Ivančević.

U NDS u kažu da ova stranka aktivno učestvuje i u razgovorima o zajedničkom nastupu nekoliko partija nacionalne i demokratske orijentacije (DSS, SPO, NS) na predstojećim izborima u Vojvodini i da očekuju da će njihovi kandidati dobiti podršku budućih koalicionih partnera, "kao što je NDS spreman da u drugim mestima podrži kandidate svojih političkih partnera".

R. K.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

16:28h

Novi Sad: Krov nad glavom za 560 evra po kvadratu

16:36h

Danas počinje takmičenje u kuvanju riblje čorbe

16:43h

GO NDS započeo kampanju za izbore

16:51h

Subotica: Viša tehnička škola ima još mesta za brucoše
   


     


FastCounter by LinkExchange