[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 25. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zaljubljeni ste, romantični i sentimentalni. Pod direktnim ste uticajem partnera. Napokon ste sa osobom koja vas razume. Potiskujete svoju prirodu poneseni burnim emocijama. Pokušajte da se setite razuma. Na nesanicu ne obraćajte pažnju. Prolazna je. Neko tu nekog vara. Ljubomora je stanje pod kojim funkcionišete. Uskoro će i ovaj problem biti rešen, te stoga ne brinite. Ni prehlada se ne može sakriti, a kamoli prevara. Većina pripadnika znaka nastavlja vezu nezavršenu u prošlosti. Iako ste se zaklinjali da nećete preći preko nečega, to ipak činite. Nikad ne reci nikad. Nastavite ovim tempom i bićete zadovoljni.

 

RAK LAV DEVICA
Izvesna osoba menja vaše životno usmerenje. Da li se radi o ljubavi ili o nečem značajnijem od toga? Sve zavisi od toga čemu najviše pridajete značaja. Rukovodite se ranijim iskustvima. Uspećete da konkretizujete talente kroz rad. Većina pripadnika znaka zaljubljena je ili spokojna na planu emotivnih odnosa. Očekuju vas užici, pre svega, čulni. Izbegavajte nadmeno i snobovsko ponašanje, ukoliko ste ga uopšte svesni. Razmišljate o usavršavanju i prekfalifikaciji. Ne prenagljujte sa donošenjem odluka o novim poslovima. Nervna razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. LJubav: Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Telefonski poziv osobe na koju intenzivno mislite može dovesti do fatalnog susreta. Ukoliko ste u stalnoj vezi, situacija s partnerom se popravlja. Budite realniji u postavljanju ciljeva. Obnavljate staru vezu ili na nov način prilazite stalnom partneru, fascinirajući ga po ko zna koji put. Lepo je to što vam on uzvraćća istom merom. Prema sopstvenim manama odnosite se krajnje subjektivno. Na emotivnom planu ste harmonični jer nailazite na razumevanje partnera. Manje pričajte o sebi, više radite. Neko će pokušati da zloupotrebi vaše izjave, pa možete imati suvišnih problema.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Dolazite do saznanja da su "stare razgažene papuče" najudobnije. Spustili ste se na zemlju. Ne dozvolite da vas obuzme dosada. Na momente su moguća stanja nezadovoljstva usled nedovoljne motivacije. Morate biti oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument. Savetuje se da smireno pogledate istini u oči. Dešavaju vam se stvari koje ste zaslužili. Kakva setva - takva i žetva. Biće da je problem krajnje subjektivan. Da li se radi o oženjenom partneru ili nečem drugom. Donesite odluku. Šta god da preduzmete, makar i pogrešno, bolje je od neizvesnosti. Zažmurite, povucite potez, pa šta bude!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Ljubimci: Bokser ne voli lenje gazde

19:50h

Ljubimci: Razumite svoju mačku

19:55h

Revija orijentalnih modela prodavnice "Delhi"

20:00h

Otvoren novi Levi's shop
        


FastCounter by LinkExchange