[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 23. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Budite direktniji kada je reč o vlastitim potrebama. Ako ne možete lepim, onda vičite. Loše raspoloženje je dokaz da u nečemu grešite. Razmislite gde je krucijalni problem, u drugima ili u vama. Iako ne želite da budete mučenik, vi to stvarno jeste. Pitanje je koliko ste svesni ove činjenice. Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu predstavu? Ništa nije onako kako vi sebi i drugima predstavljate, probudite se. Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima, zaradom... Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. U međuvremenu , mnogo toga će se raščistiti. Kijavica preti da pređe u ozbiljnu prehladu. Razmislite o predahu i odmoru.

 

RAK LAV DEVICA
Problemi sa mokraćnim putevima, ginekološki problemi ili problemi vezani za žlezde s unutrašnjim lučenjem su ono što vas brine ovih dana. Uspevate da se s njima izborite, samo uz pomoć lekara. Pokušajte da oslušnete stvarne fizičke mogućnosti, da se shodno tome i ponašajte. Precenjivanje može biti kontraproduktivno u svakom pogledu. Iako je situacija kritična, vladate sobom. Povratili ste mir i ne želite ni po koju cenu da ga izgubite. Dokle će to da vas drži? Sve poslove obavljate korektno, možda čak i suvišne. Ne želite da se u njih previše unosite, jer to utiče na lepotu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ako budete dodatno stimulisani, daćete sve od sebe i vi i oni oko vas to znaju. Nastupilo je blago poboljšanje. Imate osećaj da je kriza za vama, da ste ušli u period oporavka, što je dobro. Dobro se osećate. S Vagom ili Jarcem fantastično se slažete. Trudite se da više vremena provodite u njihovom društvu i onih koji vas opuštaju. Raka izbegavajte, jer je spreman da vas izneveri i razočara, a to će za vas biti šok. Čuvajte se povreda, posebno u saobraćaju i budite spremni na probleme ili odlaganja kada su poslovi s nekretninama u pitanju. Ukoliko vam voljeno biće ponudi nešto primamljivo, nikako ne oklevajte.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u odlučnu akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenjosti da pobedi. Važne su vam sitnice. One vam omogućavaju da normalno funkcionišete. Mnogi projekti su u zastoju. Pošto znate da osluškujete događaje, osećate da treba biti strpljiv i sačekati da se stvari raspetljaju. Ukoliko ste preterali s konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da rasteretite organizam uzdržavanjem. Bolovi u nogama posledica su bavljenja sportom. Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što je to pristojno. Na mnoge stvari stavljate tačku.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

Vlado Georgiev: Volim ženstvene devojke sa stilom

19:50h

Liposukcija menja liniju, ali ...

19:55h

Uživajte u voću nećete se ugojiti

20:00h

Dokle žene mogu da rađaju

20:05h

Povećajte usne na prirodan način

        


FastCounter by LinkExchange