[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 21. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pošto su stvari vezane za posao sastavni deo karmičkog čišćenja, važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile. Zdravlje: Nije baš najbolje, ali se dobro držite. Hronične bolesti zadesile su mnoge Bikove, mada ništa nije ozbiljno. Problem će uskoro biti ublažen. Ljubav: Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Niste zadovoljni njome, ne samo ovih dana već inače. Tešite se, uskoro nastupa i vaših pet minuta. Pokušajte da bolje organizujete vreme. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje deluju opterećujuće. Distancirajte se. Na svaki trenutak gledate kao na slavlje.

 

RAK LAV DEVICA
Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana ste motivisani za posao. Zdravlje: Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati i povratiti veru u život i ljude. Za sve tražite garanciju. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenjosti da pobedi. Emotivno ste nestabilni. Trebalo bi, međutim, da znate da na tom terenu niko nikada nije siguran.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Plašite se da se nesporazum sa dragom osobom ne ponovi. Nikako da se opustite. Planirate zajedničko putovanje. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni. Prave vrednosti će se kad-tad pokazati. Trenutno se valja učiti strpljenju. To nikako nećete moći da postignete ako se ne potrudite. Ohladite usijanu glavu i prepustite se sreći. Vidite se sa prijateljima koje duže vreme niste bili u mogućnosti da sretnete. Od nekih prijatelja ste se udaljili. Osećate potrebu da im se približite. Sve je u znaku para. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrednostima do te mere da nećete primetiti suštinski problem.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Svi projekti su vezani za zaradu. Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji u prilivu. Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem ili sportom. Tek krajem idućeg meseca razmišljajte o lekarskom pregledu. Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera. Imajte na umu moguće zastoje u poslovima i emotivnom životu. Budite strpljivi i situacija će se iskristalisati. Imate osećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa otuda negativan pristup tekućim problemima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

"Glasove" priče iz prodavnice zdrave hrane

19:50h

Zdrava hrana: Koje maslinovo ulje izabrati

20:05h

Smanjite kafu

20:10h

Tajne belog luka

20:15h

Kompjuteri razvijaju inteligenciju mališana

20:25h

Velika porodica ometa bebin razvoj

20:35h

Biljni vitamini sprečavaju zakrčenje moždanih krvnih sudova

20:40h

Značajno otkriće lekara: Voće čuva vid

20:50h

Salate - izvor zdravlja

        


FastCounter by LinkExchange