[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 18. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Romantično ste raspoloženi. Pošto slobodno vreme provodite u društvu, lepo se osećate. Shvatili ste da je ono čega se užasavate - samoća. Aali nekako ipak isplivavate. Niste zadovoljni poslom kojim se bavite, posebno ako se on svodi na rutinu. Razmišljate o tome da ga promenite ili da u njega unesete inovacije. Plašite se lekara, jer strahujete da ste ozbiljno bolesni. Greška! Svi problemi idu iz glave. Akutni problem je organske prirode, ali bezopasan. U harmoničnim ste odnosima sa partnerom, jer od njega ništa posebno ne očekujete. Pošto će vas on prijatno iznenaditi, bićete zadovoljni. Morate savladati hipohondričnu crtu karaktera.

 

RAK LAV DEVICA
Mnogo vremena provodite u strahu od bolesti. Ipak, odložite posetu lekaru. Niste bolesni ali nikako da se pomirite sa tom činjenicom. Pošto prenagljujete kad su fizičke aktivnosti u pitanju, morate biti oprezni zbog mogućih povreda. Mogući su i stresovi vezani za emotivni život, što, međutim, daje čari i podstiže slatku neizvesnost. Ipak, ne preterujte! Okrenite se radu i u njemu nađite utehu za nerešene probleme, kao i za nekanalisanu energiju. Jedno su želje, a drugo je konkretna situacija. Poželjno je srednje rešenje. Iako ste pomalo nezadovoljni, strpljivim radom, a posebno tolerantnim odnosom prema partneru, postići ćete sve. Zaboravite na tvrdoglavost.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Savet: izolujte se na izvesno vreme, bar dok nervoza prođe, pa ćete biti kao novi. Budite realniji i oprezniji u procenjivanju ljudi kako biste izbegli razočaranja. Pošto je ovaj dan odličan za bavljenje umetnošću. Povoljnan period ia posao , ukoliko ga iskoristite u toj sferi, postići ćete duševni mir i ujedno izbeći zablude. Nipošto ne sklapajte sumnjive poslove i tajne aranžmane - preti opasnost od kraha. Strelci su ovih dana teški kao zemlja, danas posebno. Ljubomorni su i posesivni ne samo u vezi nego i u odnosima sa okolinom uopšte. Pošto ste se već upoznali i saživeli sa ovim slabostima, usmerite pažnju na pametne stvari.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ne samo da ćete biti zadovoljni već i uspešni, a o novcu da i ne govorimo. Pojedini pripadnici znaka, i to oni stariji, mogu imati problema zdravstvene prirode - jetra ili nešto slično. Možda je to razlog za zlovolju i nepostojanost. U žiži interesovanja su promena mesta boravka i raskidanje nekog odnosa. Brak ili prijateljstvo - stvar je individualna. Tešite se, sutra će biti mnogo bolje! A šta je vas mučilo više od dan dva? Većina pripadnika ovog nadasve mudrog i praktičnog znaka uživa u lepim stvarima i na adekvatan način koristi kreativnu snagu. Zadovoljni ste samim sobom i time kako vladate u datoj situaciji. Manji broj emotivaca, koji idu glavom kroz zid.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Kućni ljubimci: Avganistanski hrt

19:55h

Moda za četvoronošce: Psi u kožnim pantalonicama

        


FastCounter by LinkExchange