[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 16. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zdravlje: Ukoliko se jave stomačni problemi, obratite se lekaru. Ishranu svedite na razumnu meru. Ljubav: Sa partnerom se svađate oko para. Optužujete ga da mnogo troši. Ipak, slažete se na drugim planovima života. Potrebno je puno strpljenja i zdravog razuma da biste savladali kritične događaje koji su pred vama ove sedmice. Budite oprezni! Za divno čudo, nije vam loše. Svi oko vas se nerviraju, a vi - mrtvi hladni. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života. Posao: Ne dešava se ništa novo. Razmišljate kako da date otkaz i krenete iz početka. Smatrate da ste neadekvatno nagrađeni za svoj trud. Zdravlje: Čuvajte se promaje.

 

RAK LAV DEVICA
Zbog opasnosti od prehlade i problema sa grlom, budite oprezni sa hladnim napicima i sladoledom. Ljubav: Nalazite se u dilemi. Zbog nečega strahujete. Morate biti oprezni i izbegavati verbalne duele koji ničemu ne vode. Nesebično pomažete okolini, koja je, međutim, počela da vas iskorišćava. Imate svojih briga, pa ne dozvolite da vas drugi opterećuju. Javlja se želja da se nametnete u onome čemu niste vični. Morate biti objektivniji prema sebi ukoliko želite da iz trenutne situacije izvučete maksimum. Posao: U sve što radite unosite celog sebe. Emotivniji ste nego što to okolnosti na poslu zahtevaju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Bili ste zabrinuti, moglo bi se reći hipohondrični. Shvatate da nije bilo razloga za paniku, pa se osećate kao novi. Zdravlje je, u celini uzev, dobro. Ljubav: Pametniji popušta. To ste najverovatnije vi, jer se na partnera ne možete lako osloniti. Pošto ste došli do duševnog mira, pokušajte da ga sačuvate. Trenutna situacija zahteva puno tolerancije; tešite se - ipak znate šta hoćete. Pomozite dragoj osobi jer je u krizi. Ispostavilo se da je pomoć potrebna vama. Ušli ste u srećan period. Dobro ste raspoloženi, mada nemate konkretnih razloga za to. Od izvesne situacije mnogo očekujete, pa se možete razočarati. Ili mnogo radite, ili ste bez posla. Sa saradnicima stvari ne stoje najbolje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Slaba tačka organizma su žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Pošto su one povezane sa važim raspoloženjem, uspećete da ublažite ovaj problem. Živite u svetu mašte. Stvarnost ne obećava ništa spektakularno, Osećate se bolesno. Sve što se oko vas dešava doživljavate emotivno. Moguć je susret sa institucijama zatvorenog tipa, bolnica ili sl. Od novog poznanstva previše očekujete. Ne brzajte, kao po običaju. Budite razumniji i realniji, bar kad su emocije u pitanju. Ostale oblasti života zasad su pod kontrolom. Posao: Lepo je krenulo, ali od para ništa. Mnogo napora ulažete u poduhvat čiji je ishod krajnje neizvestan.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

Žene: Birajte veš prema obliku tela

19:55h

Kreme za sunčanje sprečavaju pojavu kancerogenih fleka

20:10h

Kako da sačuvate stopala

        


FastCounter by LinkExchange