[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 14. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Glavni rivali u trci za predsednika Srbije juče su dobro raspoloženi došli na glasačka mesta porodično, sa ženama, decom, roditeljima, a neki i sa širom rodbinom

 

Tomislav Nikolić uveren u pobedu

Čeka trijumf merka vladu

BEOGRAD - Tomislav Nikolić, predsednički kandidat Srpske radikalne stranke, uveren je u trijumf na ovim izborima, posle kojih očekuje i uskoro raspisivanje vanrednih parlamentarnih, zajedno sa lokalnim i pokrajinskim izborima.
- Srbija je dugo bila bez predsednika, kao kuća bez domaćina, dvorište u koje je svako ulazio kako je hteo - izjavio je Nikolić, posle glasanja na biračkom mestu broj 6. u novobeogradskoj Mesnoj zajednici Sava Centar, u Ulici Milentija Popovića 32 b.

On je istakao da su uradili sve kako bi pobedili u prvom krugu, ali da su protivnici na to odgovorili isticanjem velikog broja kandidata.
- Ako neko želi da dva puta doživi poraz ja od toga ne bežim - naglasio je Nikolić i dodao da će njegovom pobedom građani Srbije dobiti Vladu kakvu žele, najavivši da će odmah razgovarati sa premijerom Srbije Vojislavom Koštunicom o prevazilaženjeu krize.

Predsednički kandidat radikala najavio je da će odnosi sa Crnom Gorom, ukoliko on pobedi biti izvanredni.
- Pozvao sam građane Crne Gore koji žive u Srbiji da glasaju za mene jer ću im omogućiti da bez pasoša i ikakvih procedura idu da obiđu roditelje i porodična groblja - rekao je Nikolić i najavio da će ukinuti granicu kod Brodareva.

Nikolić koji je poznat po tačnosti, na glasanje sa suprugom Dragicom i mlađim sinom, na biračko mesto stigao je desetak minuta kasnije nego što je predviđeno, nešto posle 11 sati. Nikolić je promenio adresu, pa je po prvi put glasao na biračkom mestu mestu broj 6, a kako je izjavio, i njemu je bio problem da ga nađe.

D. Gavrilović


vesti po rubrikama

^tema

Sa kime su glavni rivali u trci za predsednika Srbije juče došli na glasačka mesta

15:10h

Boris Tadić je na glasanje došao sa suprugom, decom i roditeljima

15:25h

Na Vračaru glasala dvojica rivala i komšija, Ivković i Maršićanin

15:40h

Karić glasao na Dedinju

15:50h

Tomislav Nikolić uveren u pobedu

16:05h

U izbornom danu ulice puste, kladionice bile "mrtvo more", po pijacama galama i živo navijanje

16:20h

Građansku dužnost obavili i zatvorenici

   


     


FastCounter by LinkExchange