[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 10. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Rešavate najzad da se promenite. Prekretnica vas očekuje i na planu posla. Neki Ovnovi će ga promeniti ili dopuniti, a neki planiraju da odu u penziju. Biće promena. Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete. Sve biste mogli da radite ležernije? Prilično se naivno ponašate u vezi. Partner nije idealan, kakvim se predstavlja. Izvesni Bikovi moraju se suočiti sa ovom činjenicom. Izbegavajte nerviranja. Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) veoma je naglašena, što se odražava i na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Veza je u ekspanziji.

 

RAK LAV DEVICA
Površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite ne liče na vas. Nervni sistem može biti na udaru. U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne grešite. Obuzdajte potrošačku groznicu. Pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa će vam novac biti neophodan. U fazi ste učenja, makar to bilo i učenje na tuđim greškama. Izbegnite neugodnosti. Dobijate priznanje. Više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste švorc, ali pohvala bar hrani vašu sujetu. Na udaru mogu biti žlezde ili vene. Situacija nije ni izdaleka dramatična.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Najzad ste shvatili šta ne možete. Paradoksi su vaša slabost. Pošto niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Ni izdaleka nije tako dramatično kao što vam se čini. Nemate živaca da ideje uvijate u formu. Saradnici vas doživljavaju suviše direktno. Smeta im promena u vašim stavovima. Njihov problem! Zdravlje: Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Makar i na nekoliko dana, promena prija. Prihvatite poziv za izlazak. Nemate šta da izgubite. Budite istrajni u onom što ste započeli. Vi to, inače, umete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sa partnerom se upravo ponašate pogrešno. Razmislite! Čim se uključi razum, ništa od strasti. Na poslu nije sve savršeno. Iako se u njemu dobro snalazite, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću. Zar niste dosad shvatili da Neptun u Vodoliji zahteva kompletnu promenu načina funkcionisanja ali, mimo običaja, neke Vodolije za to nemaju hrabrosti. Ne liči na vas da se pribojavate promena i burnih događanja Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i na njega se privikavaju. A, ipak, Vi negde volite promene, ako ste imali vremena da se za njih pripremite, pa vam to prija. Ne strahujte unapred od toga da će vam dosaditi.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

`

Astrologija: Kako da ga osvojite

19:55h

Numerologija: Ime u znaku devetke

20:10h

Drago kamenje: Ahat donosi jačinu i hrabrost

        


FastCounter by LinkExchange