[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 5. 6. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


PREDSEDNIČKA KAMPANJA

 

Dragan Maršićanin

Sve rešava

LOZNICA - Dragan Maršićanin, predsednički kandidat vladajuće koalicije, građanima u Loznici poručio je da je jedini kandidat koji na ovim izborima Srbiji donosi mogućnost da se radi, da se rešavaju svakodnevni problemi, da se obezbedi državna i nacionalno odgovorna politika. - Građani žele da se krene se rešavanjem njihovih problema - rekao je Maršićanin u Loznici.

Ivica Dačić

Niste svetski

GOLUBAC - Neki misle da će dobiti više glasova time što plaše birače kako će se Evropa okrenuti protiv Srbije ako socijalista postane predsednik.

Jedino što takvima mogu da poručim jeste - naši niste, a svetski nikada nećete postati - izjavio je predsednički kandidat SPS Ivica Dačić.

Boris Tadić

Radnici, seljaci

PIROT (Tanjug) - Boris Tadić, predsednički kandidat DS, izjavio je juče, gostujući na Radio Pirotu, da se uverio, putujući Srbijom, da će pobediti na izborima.

- Građanima nudim svoj program u kome je na prvom mestu članstvo u EU, predlažem da predsednik Srbije bude na terenu, stalno među narodom, da u svom timu, pored eksperata, imam kao savetnike i seljake i radnike - rekao je Tadić.

Tomislav Nikolić

Da pomognem

KLADOVO - Posle četiri godine vladavine DOS-a mi smo, bez obzira kom narodu, veri i političkoj stranci pripadamo, sada svi jedna ista stranka sirotinje. Ja hoću da pomognem svakoj vladi da Srbiju izvadi iz sirotinje. Hoću da ih pohvalim ako rade dobro i nagrdim ako rade loše.

Život sam posvetio politici i pobedu na predsedničkim izborima dugujem Vojislavu Šešelju, Slobodanu Miloševiću i svima koji su u Hagu, jer oni za mene nisu ratni zločinci - naglasio je Nikolić.

C. B.

Bogoljub Karić

Srbija u krizi

BLACE - Jedna grupa ljudi na vlasti okrenuta je uništenju domaće industrije i poljoprivrede, tako da nećemo imati uspešnu Srbiju ako ne budemo imali bar 1.000 lidera koji će moći da konkurišu za poslove ne samo u zemlji, već i u jugoistočnoj EvropiŞ, naglasio je predsednički kandidat grupe građana Bogoljub Karić, obilazeći prekjuče Blace, Kuršumliju, Prokuplje, Topolu i Aranđelovac.

On je podsetio da je Srbija najneuređenija zemlja jugoistočne Evrope, video da je Srbija stvarno u krizi.

04. Jun 2004 23:45 (GMT+01:00)

PREDSEDNIČKA KAMPANJA

 

Boris Tadić

Briga za klince

NIŠ - Srbiji je sada, više nego ikada, potreban jedan novi patriotizam koji znači da za nju treba živeti, a ne ginuti. Uvažavam svoje političke protivnike, ali znam da sam bolji od njih i "ima da ih pobedim", rekao je sinoć u Nišu Boris Tadić.

- Mene ne interesuju vlast, tron i jalova salonska politika, "mrtva kuća" u kojoj ću nešto meditirati. Ja znam da je to ozbiljan posao i ja hoću da budem narodni advokat i ambasador srpske privrede. Jer, nema budućnosti bez novih radnih mesta, bez brige nas starijih za klince koji dolaze i njihovu budućnost. Hoću da nastavim projekat koji je započeo Zoran Đinđić, a to je evropski put, rekao je Tadić.

M. D.

Bogoljub Karić

Rad, a ne afere

KRALJEVO/ ČAČAK - Pre 32 godine krenuo sam u kampanju i sada je vreme da sa drugim Bogoljubima širom Srbije sagradim svoju zemlju i da Srbiju okrenemo sebi - poručio je sinoć Bogoljub Karić, naglasivši da Srbija ima hiljade domaćina i da on sa njima može do kraja godine da obezbedi 1,5 milijardi evra za poljoprivredu.

"Zalažem se za Srbiju rada a ne afera. Hoću da probudim pozitivnu energiju", istakao je Karić.

P. P.


vesti po rubrikama

^politika

17:15h

Glavni favoriti na predsedničkim izborima neće slati svoje kontrolore u inostranstvo

17:20h

Predsednik Srbije moraće da pokaže diplomatsku veštinu u razgovorima o Kosovu

17:25h

Omladina DS, GSS, DC i SDU prekinula promociju knjige "Đinđić u mreži mafije"

17:30h

Kako će se glasati na Kosovu i Metohiji

17:40h

Vlada predlaže Skupštini Nacrt ustava: Srbija bez regiona

17:45h

Jočić, Lončar i Bjelica u Savetu za saradnju s Hagom

17:55h

Predsednička kampanja

   
 


     


FastCounter by LinkExchange