[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 25. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Budite direktniji kada je reč o vlastitim potrebama. Ako ne možete lepim, onda vičite. Loše raspoloženje je dokaz da u nečemu grešite. Razmislite gde je krucijalni problem, u drugima ili u vama. Iako ne želite da budete mučenik, vi to stvarno jeste. Pitanje je koliko ste svesni ove činjenice. Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu predstavu? Ništa nije onako kako vi sebi i drugima predstavljate, probudite se. Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima, zaradom... Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. U međuvremenu , mnogo toga će se raščistiti. Kijavica preti da pređe u ozbiljnu prehladu. Razmislite o predahu i odmoru.

 

RAK LAV DEVICA
Problemi sa mokraćnim putevima, ginekološki problemi ili problemi vezani za žlezde sa unutrašnjim lučenjem su ono što vas brine ovih dana. Uspevate da se sa njima izborite, samo uz pomoć lekara. Pokušajte da oslušnete stvarne fizičke mogućnosti, da se shodno tome i ponašajte. Precenjivanje može biti kontraproduktivno u svakom pogledu. Iako je situacija kritična, vladate sobom. Povratili ste mir i ne želite ni po koju cenu da ga izgubite. Dokle će to da vas drži? Sve poslove obavljate korektno, možda čak i suvišne. Ne želite da se u njih previše unosite, jer to utiče na lepotu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ako budete dodatno stimulisani, daćete sve od sebe i vi i oni oko vas to znaju. Nastupilo je blago poboljšanje. Imate osećaj da je kriza za vama, da ste ušli u period oporavka, što je dobro. Dobro se osećate. Sa Vagom ili Jarcem fantastično se slažete. Trudite se da više vremena provodite u njihovom društvu i onih koji vas opuštaju. Raka izbegavajte, jer je spreman da vas izneveri i razočara, a to će za vas biti šok. Čuvajte se povreda, posebno u saobraćaju i budite spremni na probleme ili odlaganja kada su poslovi sa nekretninama u pitanju. Ukoliko vam voljeno biće ponudi nešto primamljivo, nikako ne oklevajte.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u odlučnu akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenjosti da pobedi. Važne su vam sitnice. One vam omogućavaju da normalno funkcionišete. Mnogi projekti su u zastoju. Pošto znate da osluškujete događaje, osećate da treba biti strpljiv i sačekati da se stvari raspetljaju. Ukoliko ste preterali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da rasteretite organizam uzdržavanjem. Bolovi u nogama posledica su bavljenja sporom. Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što je to pristojno. Na mnoge stvari stavljate tačku.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

Da šminka duže stoji

        


FastCounter by LinkExchange