[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 23. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Epidemija jenjava

Nastavak trka ipak neizvesan

Na hipodromu kraj Careve ćuprije ovih dana je mirno, baš kao za vreme zimskog sna. Trka nema već tri nedelje, pa tako nema ni uobičajenih priča o proteklim okršajima i šansama grla u narednim nadmetanjima. Influenca, od koje se pre dve nedelje razbolela većina grla smeštenih u štalskom krugu beogradskog hipodroma, polako jenjava.

Konji su uglavnom ozdravili, a neke štale su već počele i sa treninzima. Zbog zakonskih propisa u ovakvim slučajevima prisilna pauza trajaće bar do kraja ovog meseca. Kao moguć datum nastavka sezone, v.d. direktora hipodroma, Branko Nikolić, navodi 6. jun. Do tada potrebno je ispuniti nalog Republičke veterinarske inspekcije, koja je naredila ispravljanje brojnih nedostataka u štalskom krugu beogradskog hipodroma.

Dok se svi nedostaci ne isprave, inspekcija neće dati odobrenje za održavanje trka na beogradskom hipodromu. Ugovor koji je "Hipodrom Beograd" ponudio korisnicima štalskog prostora, po Nikolićevim rečima, do sada je potpisala oko trećina vlasnika. Hipodrom je vlasnicima koji ne potpišu ugovor zapretio i prinudnim iseljenjem.

R. G.


vesti po rubrikama

^hipodrom

15:06h

Epidemija jenjava: Nastavak trka ipak neizvesan

15:14h

Smarti osvojio i "Priknes"

15:23h

Kragujevac: Orleanka bez problema

15:31h

Bolonja: Pobeda Dragone K Džeta

   


     


FastCounter by LinkExchange