[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 13. 5. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Idete glavom kroz zid. Suviše vatre prisutno je u trenutnim zbivanjima. Odlično se osećate, jer vam sunčano vreme i te kako prija. Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađete unutrašnji mir. Vi ste priča za sebe. Pošto ste se dosta provodili i shvatili da vam taj stil života ne odgovara, krećete u ljubavno osvajanje i smirivanje. Posao ide teško, zahteva puno truda, ali zato je daleko jednostavnije. Opuštena atmosfera prija. Unosite više tečnosti i sačekajte koji dan, pa će se situacija iskristalisati. Ukoliko vam bude potrebna podrška sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak. Interesantan predlog.

 

RAK LAV DEVICA
Puno strasti, nežnosti, ali i suza. Biće svega. Današnji dan je pun usijanja. Spremno izlazite u susret zahtevima okoline. Altruistički ste nastrojeni, što vam se ne dešava baš često. To je sasvim dovoljno. Bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenjosti da pobedi. Nemate vremena za gubljenje. Kako ste toga svesni, ulažete dodatne napore ne biste li izvukli maksimum iz trenutne situacije. Krajnje je vreme da rasteretite organizam dijetom. Bolovi u nogama posledica su nošenja neadekvatne obuće. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite. Nervni sistem može biti na udaru. Odličan dan za ljubav i emotivno zadovoljstvo, a prilično loš za posao. Pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa će vam novac biti neophodan. Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti. Ni izdaleka nije tako dramatično kao što vam se čini. Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se posebno odnosi na poslovnu stranu i finansijska ulaganja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Paranoično se ponašate, a vi to inače umete. Neka vas mali neuspesi ne obeshrabre. Više verujte sebi. Nagli priliv energije i želja za uspehom čine da savladate teškoće i postignete uspeh u poslu. Pošto imate uspeha u igrama na sreću, nadajte se dobitku. Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama, ukoliko budete razumeli slabosti okoline i izbegavali udubljivanja u rasprave. Dok se niži predstavnici znaka koprcaju u problemima na nivou ličnosti, vi ste sentimentalno raspoloženi, prijemčivi ne samo za tuđu patnju, nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga, birajte vedre ljude.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h

Drago kamenje: Žad, simbol ljubavi i vrline

19:45h

Astrologija: Da li ste s pravom osobom

19:55h

Numerologija: Ime u znaku petice

20:00h

Nisu svi muškarci isti: On je... new man

20:10h

Partner i vi: Kako da nađete "životnu ljubav"

        


FastCounter by LinkExchange