[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 16. 3. 2004.

 
 
 

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Naredne sedmice pred vama će biti puno malih prepreka, ali ćete upornoščću i strpljenjem postići zavidan uspeh. Pred vama je sedmica puna uzbuđenja i prijatnih događaja. Okruženi ste sve samim pozitivnim osobama. Fantastično se osećate. U fazi ste poslovnih uspeha. Promašaji su za vama. Bićete u situaciji da se bavite neistraženim područjima i da eksperimentišete. Višak energije može se negativno odraziti na vaše zdravlje. Pod uslovom da budete umereni u iću i piću, izbeći ćete sve opasnosti. A vi to hoćete. Nova avantura je na pomolu. Iako ste po prirodi nenametljivi, kad je ljubav u pitanju pravi ste Kazanova.

 

RAK LAV DEVICA
Posle čežnje, puno strasti i vatre očekujte vas sa ekcenrtičnim Ovnom, Lavom ili Strelcem. Treba trenirati volju i biti istrajan u narednom periodu. Uživajte u životu i posvetite više vremena voljenoj osobi. Uživate u sitnim životnim radostima i čulnim užicima. Pošto ste sa porodicom u harmoničnim odnosima, lepo se osećate. Kreativna snaga i povoljni planetarni aspekti u narednom periodu. Uspeh u svim poslovima venerijanskog tipa: umetnosti, prehrani, oblačenju. Sve bolesti mogu nastati jedino usled preterivanja. Preterano konzumiranje slatkiša može uticati na pojavu šećera u krvi, ali i na višak kilograma.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Sa partnerom ste se napokon sporazumeli. Pod uslovom da ste manje pričali, a više radili, narednih dana ćete ubirati plodove. Ovan nije za potcenjivanje. Nije poželjno biti sujetan i rasipan. Pokušajte da sačuvate nešto i za crne dane. Nešto slavite. U znaku ste radosne vesti. Pošto privlačite srodne duše, provodite prijatne trenutke u njihovom društvu. Povoljan poslovni period. Poslovni uspeh praćen je još povoljnijim finansijskim stanjem. Ukoliko budete sedeli skrštenih ruku, od svega ovoga neće biti ništa. Zato, zasučite rukave. Novi planovi. Nervoza i sklonost ka preterivanju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pretarano konzumiranje alkohola ili cigareta može dovesti do zdravstvenih problema. Prija vam romantična atmosfera uz muziku i dragu osobu. Rak ili Blizanac vas može oraspoložiti, a Devica razočarati. Samo marljivim radom možete postići uspeh. Čuvajte se lenjosti i rasipništva. Konfliktna situacija pomaže vam da nađete pravo rešenje. Prepreke će vam pomoći da napredujete. Nema ljubavi bez bola, ni napretka bez truda. Problemi su rezultat sopstvenih strahova i projekcija. Nervirate se bez potrebe, jer mislite da ste uvek u pravu. Nedostaje vam tolerancija. Mogući su bolovi u grudima i bolesti srca.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Moda: Prema najnovijim modnim savetima časopisa "El"

 


     


FastCounter by LinkExchange