[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 5. 3. 2004.

 
 
 

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pronađite nekoga s kime vaša mašta i kreativnost najbolje mogu doći do izražaja. Ako se slučajno bavite umetnošću, spremite se na to da biste danas mogli napraviti, ili bar započeti neko remek-delo. A da razmislite malo o obavezama koje pred vašim vratima čekaju u kilometarskom redu? Sedeći kući ispred televizora nećete napraviti ništa, tako da bi bilo dobro da za početak bar izađete. Najveći deo današnjeg dana posvetićete osobi s kojom imate najčvršću vezu u životu. Shvatićete da je s tom osobom bolje ne raditi ništa nego s nekim drugim pokušati da se ludo zabavljate.

 

RAK LAV DEVICA
U svim stvarima, događajima i ljudima na koje danas budete nailazili ili učestvovali tražićete neki dublji smisao. Ako razmišljate o uzaludnosti života, nađite neki način da misli prebacite na nešto veseliji kolosek. Čak i najbezazlenije stvari primaćete k srcu, tako da vas je danas lako povrediti, čak i nenamerno. Birajte društvo u kom se krećete i pokušajte da većinu stvari koje čujete ne shvatite preozbiljno. Fokusiraćete se na obaveze i poslove koji bi vam mogli doneti napredovanje u karijeri i bolji položaj na društvenoj lestvici. Osobe od autoriteta i nadređeni biće vam naročito korisni u poduhvatima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Strategija koju ste osmislili kako biste ostvarili napredak u karijeri i poboljšanje reputacije u društvu nije se pokazala bogzna kakvom. Kao da gotovo ništa po tom pitanju nije ispalo onako kako ste očekivali. Pokušajte pronaći balans između stvari u svom životu koje vam oprečnošću nameću stresni ritam života. Ako treba, posvetite ceo dan samo sebi i rešavanju suprotnosti koje vam ne daju mira. Srećno! Kako se na proleće menja priroda tako se menjate i vi. Ta promena će biti naročito izražena upravo danas, kada ćete drugima izgledati poput leptira koji se rađa iz čaure. Kada se jednom pokažete u novom svetlu...

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Postoji opasnost da ono što kažete bude totalno pogrešno shvaćeno, tako da bi bilo dobro da, pre svih važnih razgovora, dobro utvrdite šta uopšte mislite da kažete i način na koji ćete to izvesti. Većina Vodolija današnji dan će provesti hodajući po gradu, bilo da se radi o poslovnim obavezama ili čistoj razbibrigi. Oni iz prve dekade osećaće da je količina posla koji se mora završavati zanemarljiva. Sve što danas budete mogli obaviti preko telefona i Interneta obavite baš na taj način, jer bi se moglo dogoditi da se i šetnja po komšiluku pretvori u pravu avanturu. Nesreća kao da čeka da vam se dogodi.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Prvi sastanak: Ne mogu danas, hajde sutra

19:55h

Nega kože: Krema radar za bore i oštećenja kože

   


     


FastCounter by LinkExchange