[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 28. 2. 2004.

 
 
 

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

   pretplata


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Od događaja koji su pred vama možete s pravom mnogo očekivati. Pošto ste u harmoniji sa samim sobom, a i sa drugima, to vam se višestruko vraća, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Posle manjih zdravstvenih problema oporavljate se. Uspeh delite sa saradnicima. Ne samo da slavite već odlučujete i da proširite saradnju. Saznanje da su i drugi u mnogome doprineli da postignete priznanje - vraća vam samopouzdanje i veru u ljude. Taman da odustanete, kad se ON, ONA javlja. Uhvatili ste zalet i krenuli u akciju, a da niste prethodno dobro ispitali teren. Otuda svi nesporazumi i kolebanja. Odlučujete se za sklapanje tajnih aranžmana u želji da doskočite onima koji vas baš ne vole. Pamet u glavu i čuvajte se!

 

RAK LAV DEVICA
U svom ste elementu: emotivna snaga, sklonost ka udobnosti porodičnog života i rešavanju pitanja u vezi sa ukućanima - mogu biti u prvom planu. Ukoliko imate stomačnih problema, oni su definitivno psihosomatskog tipa. Izbegavajte špekulacije i "sumnjive radnje", jer iz njih možete izaći kao oštećena strana. Ukoliko vas neko isprovocira, pokušajte da se maksimalno kontrolišete. Ne dozvolite drugima da pomisle kako gubite tlo pod nogama. Nema dobitka bez velikog rada. Od vas se zahteva maksimalan oprez ukoliko želite da izbegnete sve poslovne zamke i materijalne gubitke. Pošto ste osoba koja ume da vlada situacijom, ali i da iz nje izvuče maksimalnu korist, dobro razmislite, sve odmerite i uspeh neće izostati.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pred vama je dinamičan i uzbudljiv dan u svakom pogledu. Obavljate sve poslove, ostvarujete uspešne susrete i izvanredno se osećate. Ponovo ste u fazi razmišljanja u vezi sa prodajom nekretnine. Ukoliko želite da uspete, malo spustite cenu. Zahvaljujući emotivnom zadovoljstvu, funkcionišete u svim sferama društvenog života. Hteli to sebi da priznate ili ne otvaraju vam se mnoga vrata, i to ona prava. Usamljene Škorpije treba da se i same malo potrude da nađu "drugu polovinu". Dan je povoljan za planiranje venčanja, ugovora i novih poslova. Sve odluke koje donesete imaće dobre šanse za realizaciju. Optimista ste i to ne bez razloga. Nadate se da ćete jedan "opak" problem eliminisati. Već ste na pola puta da ga rešite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kad biste bili odlučniji i sigurniji u sebe, imali biste mnogo više uspeha. Stalno se kolebate, kalkulišete i nemate hrabrosti da krenete u otvorenu akciju. Ko ne reskira, taj i ne dobija. Razmislite malo o ovome. Ako se radi o Lavu velike su šanse da uspete. Uhvatila vas je panika, jer ne znate kako da izađete na kraj sa problemom. Kad se najmanje budete nadali, dobićete podsticajnu ideju i konkretnu pomoć. Pošto je dan povoljan za timsku saradnju i druženja, usmerite se ka tome i bićete zadovoljni. Sve Ribe koje se bave maštovitim stvarima, umetnošću na primer, imaće inspiracije na pretek. Period pred vama nije povoljan za praktične poslove, ali je zato izuzetno dobar za kreativne, pod uslovom da osluškujete svoju prirodu.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:45h

Nisu svi muškarci isti: On je... intelektualac

19:55h

Neobični napadi pripadnica lepšeg pola na jači

   


     


FastCounter by LinkExchange