[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 17. 2. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Događaji u porodici ne deluju optimistički, pa ste napeti. Želite da nešto preduzmete, ali ne znate šta. Savetuje se da ostanete po strani. Strelac je melem za dušu, dok Jarac ima suprotno dejstvo. I dalje ste u pozitivnom raspoloženju. Ipak, ne preterujte sa užicima, već počnite da razmišljate o nekim praktičnim stvarima. Vi s lakoćom rešavate probleme za koje partner nije sposoban. Svi problemi su posledica lošeg zdravstvenog stanja. Posvetite se lečenju uzroka. Novac rasipate, pa ste loše raspoloženi. Okrenite se prijateljima koji imaju smisla za humor i lepim knjigama.

 

RAK LAV DEVICA
U odnosima sa suprotnim polom ste teški, posesivni i ljubomorni iako to prikrivate. Škorpije je poželjno izbegavati, jer one gaje slična osećanja, pa kad se udružite, može da dođe do brodoloma. Odličan dan za ljubav. Ako je ostvarite, bićete zadovoljni. Ako ne, bićete razdražljivi i skloni ka preterivanjima i nedostatku takta što produbljuje jaz između Vas i okoline. Venera traži akciju. Bavljenje filozofijom, religijom i umetnošću će ublažiti negativne planetarne uticaje, pa i bolest. Ako se okrenete ozbiljnijim razmišljanjima, uspešno ćete provesti dan. U protivnom - nedaće.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Partner zarađuje, a Vi trošite, super! Pošto ste na svom terenu niko ne sumnja da ćete dobro odabrati. Slagaćete se sve dok bude i novca. Ako pokušavate s voljenom osobom da sarađujete, prilagodite se. S problemima ste se saživeli, na njih ste oguglali. Mesec koji tranzitira Vašim znakom je odlično društvo planetarnim uticajima negativnog tipa. Ako budete hrabri i krenete u akciju, uživaćete. Pod izazovnim ste aspektima Marsa i Venere. Osećate potrebu za ljubavlju, prija Vam u svakom vidu, posebno ako pored sebe imate jakog i strasnog partnera. Sa Ovnovima i Vagama odlično sarađujete na tom planu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Mnogi pod vidom altruizma deluju nepraktično zapadajući u sve veću dubiozu. Trgnite se i realno sagledajte najpre sebe, pa onda i okruženje. Tu leži odgovor na mnoga pitanja. Ako okolina shvati Vaš senzibilitet i želju za slobodom, odlično ćete sarađivati. Ali, ukoliko krenu da Vas dave, loše ćete se osećati. Jednu odluku donosite na brzinu što ne znači da je loša. Normalno, ljubav je na prvom mestu. Pošto ste s partnerom na istim talasnim dužinama, nastojte da se opustite i maksimalno uživate u njegovim čarima. Ne opterećujte se analizama i ljubomorom.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

 


     


FastCounter by LinkExchange