[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 6. 2. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ne očekujete da se uvek slože sa vama. Imaćete uspeha u svim kreativnim poslovima, ali novca zasad, nažalost, nema. Zdravlje: Psihosomatske bolesti mogu nastati usled preosetljivosti. Niko ne može da razume vaše burne emocije. Imate osećaj da vam neko radi "iza leđa". Vaša nepogrešiva intuicija uvek je u pravu. Zdravlje: Izbegavajte alkohol i razne hemijske supstance, jer one deluju iritirajuće na vaš, ionako nežan, nervni sistem. Susret sa zakonom, ukoliko ne budete pametni, može prerasti u sukob. Timski rad. Umor je posledica toga što ste se preforsirali. Niste dobro procenili sopstvene mogućnosti, ali je, na svu sreću, problem jednostavan i lako rešiv.

 

RAK LAV DEVICA
Nije sve u novcu, ali se bez njega ipak ne može. Shvatili ste njegov značaj. Napokon izlazite iz krize. Oporavljate se. Pošto treba popraviti ishranu, to činite kvalitativno. U protivnom ćete se samo udebljati. Novac, polako ali sigurno, pristiže, možete slobodno trljati ruke. Zdravlje: U dobrom ste stanju, sreććni i zadovoljni. Ne preterujte sa hranom i pićem jer opasnost vreba iz tog pravca. Budite umereni i smirite hormone. Morate da izvršite preraspodelu vremena. Mukotrpan rad. Zdravlje: Mogući su problemi sa grlom zbog vremenskih oscilacija koje vas čine neotpornim. Izbegavajte hladne napitke. Sedeljka u krugu najužih prijatelja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ne dozvolite da vaši talenti uludo propadaju. Treba se čuvati praznih priča. Ukoliko budete trošili snagu koju nemate, lako možete aktivirati probleme hormonske i nervne prirode. Za sada je sve u redu. Moguće su migrene, i to usled vremenskih promena i pada hormona. Sve ostalo je u redu. Gledate kako se film odmotava i kako je ono što se dešava samo očekivani redosled događaja, koji ste vi već predvideli i na koje ste upozorili. Problemi sa mokraćnim putevima su posledica virusne infekcije i prehlade. Lepši pol može imati ginekoloških smetnji. Postoji šansa da ovih dana upoznate "fatalnu osobu". Ne brbljajte previše u prazno, ako ne rasterujete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sujeta je izražena, ali kod koga nije? Srećan i zadovoljan čovek je po pravilu i zdrav. Jedini problem ovih dana možete imati sa stopalima. Zato, kupite nove cipele. Opušteno provodite prijatne trenutke sa voljenim bićem. Zbog napregnutih nerava, savetuje se boravak u prirodi i bavljenje sportom. Problemi sa viškom kilograma mogu se srediti. U fazi ste porasta seksualne snage, pa ććete krenuti u juriš. Veće šanse imaju muški pripadnici znaka. Od nekoga konkretno zavisi vaš uspeh. Želite da napokon rešite svoj status. Emotivni "slučaj" zahteva žrtvovanje. Nervi su na samoj ivici. Svi su se okomili protiv vas, ili vi bar tako doživljavate trenutnu situaciju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Prvi sastanak: Važna je samo prva runda

      


FastCounter by LinkExchange