[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 14. 1. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Niste raspoloženi za primedbe na svoj račun, bilo da su dobronamerne ili zlonamerne. Iz jednog neprijatnog razgovora izvukli ste pouku. Za zahlađenje odnosa sa parterom sami ste krivi. Za vas je pravi blagoslov to što je vikend pred vama, jer ste preterali sa tempom društvenih obaveza, ali i sa poslom i zanemarili svoje zdravlje. Novac na koji ste zaboravili dobro će doći. Za vas je ovo jedan predug dan, a pred vama su važne i neizostavne večernje obaveze za koje ne znate kako ćete naći snage. Prebacujete partneru nerazumevanje, a ni vi se niste baš naročiti potrudili.

 

RAK LAV DEVICA
Na poslu vam već duže vreme sve ide od ruke i rutinski završavate sve obaveze koje su pred vama. Nije trebalo da se upuštate u flert za koji ne znate kuda vodi, sada morate biti jako obazrivi. Netrpeljivi ste i prema saradnicima i prema prijateljima i iskaljujete se na drugima zato što ste isfrustrirani i nezadovoljni sobom i svojim životom. Podrška jednog vatrenog znaka. Vodite računa o svom zdravlju, naročito o organima za varenje i ne preskačite obroke što vam se češće dešava. Obazrivo sa velikim kupovinama i značajnim novčanim transakcijama. Glavobolja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vage imaju izrazitu potrebu da se dokažu, ali to rade pred pogrešnim osobama, na sasvim pogrešan način. Više takta u kontaktu sa ljudima, naročito više razumevanja za partnerove stavove. Niste zadovoljni načinom na koji ste završili posao koji vam je skinuo kamen sa srca. Verujete da je sve to moglo da se obavi i bez podizanja prašine. Nije vreme za jednu poslovnu ideju za koji se spremate. Strelci su nezadovoljni i nesigurni, iako za to nemaju valjanih razloga. Na poslu je stanje regularno i sve obaveza završavate bez većih zamaranja. Uzbudiće vas susret sa osobom koja vam je značila.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Jarci su sebi natovarili poslovnih obaveza za dve persone i sada se sa tim junački bore. Uporno završavate sve što ste zamislili i nagovarate i druge da rade po vašim idejama. Stiže očekivani novac. Poslovni put na koji se spremate biće uspešan uprkos vašoj mrzovolji i činjenici da niste zadovoljni ekipom sa kojom treba da sarađujete. Zanemarujete partnera, što on smatra neoprostivim. Ulazak Sunca u vaš znak definitivno vam je doneo elan i više energije, ali i dozu nemira. Ulazite u fazu velikih planova i htenja. Odmor na koji se spremate biće kraći no što ste planirali.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

Dileme onih žena koje često vole da menjaju boju kose

      


FastCounter by LinkExchange