[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 30. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Za proslavu Nove godine na Trgu budvanskih slikara obavezna ulaznica

Doček sa Cecom
koštaće pet evra

BUDVA (Tanjug) - Za predstojeći doček 2004. godine na Trgu budvanskih slikara, na kome će prisutni moći da vide i čuju poznate estradne zvezde, predvođene Svetlanom Ražnatović, biće prvi put naplaćivane ulaznice.

Ovakva odluka Organizacionog odbora dočeka Nove godine već je izazvala brojne komentare i reagovanja građana, a nije mali broj onih koji tvrde da će to uticati na broj posetilaca, koji su imali nameru da masovno dođu u Budvu i provedu novogodišnje praznike upravo prateći zabavu i program na gradskom trgu. Iako cena ulaznica još nije zvanično saopštena, nezvanično se saznaje da će iznositi po pet evra za sve tri večeri po posetiocu.

"Odlučili smo se za naplatu ulaznica, jer nismo sigurni da ćemo neophodna sredstva, koja nisu mala, obezbediti putem sponzora", objasnio je Stanko Asanović, izvršni direktor TV Budva, inače izvršnog producenta dočeka na trgu. On je ocenio da u tome "ne vidi ništa čudno", jer će svi objekti koji organizuju doček, naplaćivati mnogo veće iznose za ulaznice nego što će to biti slučaj na budvanskom trgu. Ako bude i viška novca, po završetku novogodišnje manifestacije, on će biti uplaćen za izgradnju zgrade dečjeg vrtića u Budvi, najavio je Asanović. Predviđeno je da se za ovogodišnji doček izdvoji 130.000 evra, što je na prošlogodišnjem nivou, rekao je on.


vesti po rubrikama

^vesti

18:08h

Za proslavu Nove godine na Trgu budvanskih slikara obavezna ulaznica

18:16h

Evro rekordnih 1,2475 dolara

18:24h

Prva kineska beba u RS

18:32h

Rekord u Indoneziji: Ulovljen piton od 450 kilograma!

18:40h

Neizvesna sudbina istorijskih zdanja u Brestovačkoj banji kod Bora

18:49h

Voda na Plačkovici nije radioaktivna

18:56h

Bjelopoljci rekorderi u neplaćanju struje

   


     


FastCounter by LinkExchange