[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 30. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
I vaš potencijali novi partner misli na vas, pošto ste na istim talasnim dužinama, samo je pitanje trenutka ko će se kome prvi javiti. Optimista ste s razlogom: nova šansa za napredak je na pomolu. Bavite se tuđim problemima, to vam neće teško pasti, jer ćete na taj način potisnuti svoje. Nedostaje vam samopouzdanje kad je nov izazov u pitanju. Krenite u akciju. Društvo umetnika i prijatelja je prava stvar! Odluka da se odmorite je ispravna. Ništa vam nije potrebnije od mira. Imaćete ga, samo ako isključite telefon. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Uskoro krećete na put.

 

RAK LAV DEVICA
Ipak, ne zanemarujte partnera. Okrenite se onim oblastima života u kojima možete da se dokažete kao kreativna i sposobna osoba. Nađite šarmantnog Bika pa će, možda, on uspeti da pročita vaše misli i želje. Bavite se svim i svačim, čak ćete biti u situaciji da mirite zavađene strane. Svu svoju koncentraciju usmeravate tamo gde treba. Kad bi svaki dan bio kao ovaj... Nova ljubav! Ipak, obuzdajte tvrdoglavost. Budite strpljivi jer je reč o važnim okolnostima. Dobijate radosnu vest ili pismo. U mislima ste sa voljenom osobom. Pokušajte da šarmirate partnera i utičete na to da uradi neku korisnu stvar.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Neke Vage su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična kompenzacija za propuste kojih je bilo poslednjih dana. Budite nežniji i plemenitiji prema voljenom biću, vratiće vam se višestruko. Sve se lepi za vas, neka to ne budu i kilogrami. Aktivnost pomaže da smanjite unos kalorija. Dan je povoljan za rešavanje poslovnih problema i sklapanje ugovora. Ukoliko ste u bilo kakvoj vezi sa protok informacija povoljan ishod. Obratite pažnju i na ljude oko sebe to će vam mnogo pomoći. Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite "stop" porocima. Treba vam umerenost pre svega!

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto se sa prijateljima dugo niste videli, javljate se i osvežavate druženje. Mladi ukućani samo pokušavaju da vas iznerviraju. Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. Deca ili ukućani ističu se poklonom ili pametnim predlogom. Normalno je da ne možete biti ravnodušni prema svemu, ali bi trebalo da trezveno razmislite i pronađete kompromisno rešenje. Posvetite više pažnje izgledu, jer mnoge Ribe očekuje osveženje na ljubavnom planu. Strelac ili Devica su fatalni. Morate shvatiti da su ljudi sujetni i ne dozvoliti da vam dan pokvare provokacije sa strane.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Novogodišnja revija Dragane Ognjenović

19:55h

Šta obući da biste dobro izgledali za doček Nove godine

      


FastCounter by LinkExchange