[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 30. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


U Požarevcu izabrana najlepša srpska "Devojka-mrazica 2003"

Seksi šop darovao nagrade

Lentom se okitila Milica Pribaković (17). Izabrane i male princeze i prinčevi Braničeva

I staro i mlado tiskalo se u subotu uveče, pred ulazom u veliku svečanu salu požarevačkog hotela "Dunav", okićenu u božićnom stilu, ne bi li učestvovali u velikom spektaklu za decu i prvom izboru za "Devojke-mrazice 2003" , u organizaciji italijansko-srpske firme "San Valentino". Najsrećniji posetioci, a bilo ih je oko 520, uživali su u devojačkoj lepoti i dečjim prinčevskim vragolijama, kojima su se pridružili i Jova Radovanović i Božidar Stošić….

Naime, za prvu malu princezu Braničeva , u konkurenciji 800 prijavljenih devojčica od dve do deset godina, izabrana je jednoglasno Dunja Mrđen (9) iz Kostolca a za malog princa Boris Janković (6) iz Požarevca. Za najvragolastije dete proglašen je četvorogodišnji Darko Balabanović koji je, između ostalog, sve vreme zabavljao goste noseći "buket" od 50 šarenih balona. Lentom najlepše "Deda mrazice 2003." okitila se sedamnaestogodišnja Milica Pribaković, učenica Ekonomske škole.

- Mnoge mame su uzbuđenije od svojih devojčica i dečaka - izjavila je Blažica Demić. "Deci modni podijum nije predstavljao veliki napor nego radost a mamama i tatama veliko opterećenje koji su sami sebi nametnuli... Trema ih je "drmala" kao da one treba da izađu pred mnogobrojnu publiku".

Devetogodišnja Dunja Mrđen je hodala kao da je na svetskoj pisti i kad je proglašena princezom, ispustila je od velikog iznenađenja novogodišnju lutka koju je stezala u rukama. Mali Boris, princ večeri nije ni primetio kad ga je voditeljka Jelena Anđelković pozvala da izađe na scenu i primi, kao nagradu, korpu igračaka, jer je sve vreme gledao u izabranu princezu.

Srpske devojke, pokazalo se to i na ovom izboru, najozbiljnije sanjaju da postanu svetske lepotice iz domaćih i stranih modnih žurnala. Sanja Ilić iz sela Šetonje, izabrana za najlepšu "Devojku -mrazicu 2003", sa prethodnih 12 osvojenih lenti, rekla je, da ako joj sve te lente ne pomognu da postane poznata u manekenstvu, verovatno će joj pomoći da se uda bolje nego što bi se udala bez tih lenti da je ostala u svom selu. A bila je Sanja, te večeri u hotelu "Dunav", nedodirljivo lepa u haljini donetoj specijalno iz Rima, sva od štrasa i šljokica.

- Ne postoje ružne devojke, postoje samo odlične i vrlo dobre - rekao je Jova Radovanović, dodavši da Srbiju iz ekonomske propasti može da spase još veći izvoz lepih srpskih devojaka, koje ne bi prale samo tanjire u evropskim hotelima, nego bi na modnim pistama širom sveta dokazale da je Srbima bog stvarno podario lepotu.

Inače, posle izbora, niko nije mogao da zaustavi suze 16-godišnje Sanje Stojanović iz Dragovca. Ona je ispala u prvom krugu, iako su joj prethodno mnogi govorili da je najlepša i da će biti mis, tim pre što se u avgustu, već okitila lentom druge pratilje na polufinalnom izboru mis Srbije u Crne Gore, u organizaciji Vesne Jugović.

Prva pratilja je Aleksandra Milošević iz Kučeva, druga pratilja Tanja Tacić iz Malog Crnića, mis publike Ivana Pajić iz Žabara, mis fotogeničnosti Biljana Grujić iz Požarevca i mis šarma Požarevljanka Tamara Trifunović. Požarevački "Seksi- šop" darovao je devojke poklonima zapakovanim u crvene kese, koje nisu htele nikome da pokažu javno.

TEKST I FOTO: DRAGAN STODIĆ


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:13h

U Požarevcu izabrana najlepša srpska "Devojka-mrazica 2003"

15:46h

Tomislav Milenković iz Bora "oblikuje" bakar u raznim varijantama

16:08h

Trista predmeta vezanih za "Plejboj" prodato za tri miliona dolara

16:32h

Snežana Milojević, majka povređenog Vladimira u udesu koji se na Uskrs dogodio kod Žitorađe, proziva pravosuđe

   
 


     


FastCounter by LinkExchange