[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Uorak, 23. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ukoliko ne ide onako kako ste zamislili, ne očajavajte. Biće bolje! Odlučno hvatate sudbinu u svoje ruke. Bez ičije pomoći fantastično funkcionišete. Jedan od razloga za to je i sama pripadnost ovom izrazito snažnom znaku. Odlučite šta želite od voljene osobe jer, ako ste neodlučni treba da znate da je konkurencija neumoljiva. Uključite razum kako ne biste propustili idealnu šansu. Udaranje glavom o zid može vas skupo koštati. Ljudi oko vas imaju "velike" planove, zato morate pokušati da se i vi nađete u njima. Ili menjajte ideje, ili sebe. Nešto morate! Ne paničite, već smireno sačekajte pravi momenat. Videćete da ne vredi da se nervirajte unapred.

 

RAK LAV DEVICA
Nezadovoljni ste sobom ali grešite, jer postoji više činilaca koji utiču na sreću. Recimo, duševni mir! Kad bolje razmislite - zdravlje nema cenu, a svoj organizam niste poštovali, zlostavljali ste ga cigaretama i slatkišima Poklonite partneru malo pažnje i razoružaćete ga. Nema većeg šarmera od vas. Brojite pare kao ludi. Šta bi dala Vaga da je na vašem mestu. Nalazite se u fazi velike promene. Napokon i vi da sazrite. Svako zlo ima i dobru stranu. Ne trpite ljude koji imaju stavove koji su u suprotnosti sa vašim. Teško ćete moći da ih pratite, jer je vaša priroda trenutno pasivna i inertna. Ubeđivanje sa osobom rođenom u Škorpiji. Još ako vam je to bračni drug... Biće veselo.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ako se već ponašate detinjasto, odmah nađite izgovor. Savetuje se odmor u društvu partnera. Sve je lepše udvoje. Stiže i novac koji ćete munjevitom brzinom potrošiti. Dobijate vesti od drage osobe iz inostranstva. Odnosite pobedu u jednom važnom poduhvatu. Uživanje će biti kratkotrajno. Pošto ćete biti aktivni, pokušajte da odvojite malo vremena za sebe. Volite da imate rezerve, i to ne samo kad su materijalna dobra u pitanju. Ukoliko ste usamljeni, uskoro će Jarac ili Bik pomoći da to ne budete, ali što se ljubavi tiče, nje nikad dosta. Blizanac i Devica mogu da prođu i to u kompletu. Uskoro sledi bolje raspoloženje. Dobitak.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kad biste bili pametni pa shvatili koliko od koga možete očekivati bili bi srećni. Deca vam spremaju iznenađenje. Ili vi njima? Prihvatite flert Strelca. On je spreman da vas za malo nežnosti povede na put oko sveta. Prekidate jedno poslovno partnerstvo. Raspoloženje se popravlja, pa ste ponovo onaj stara neodoljiva Vodolija. Veoma ste uspešni, i to na svim poljima. Kupovina za koju se spremate dobar je potez. Šta je uzrok malaksalosti i depresije? Da li su to zglobovi ili kosti? Ispitajte! Neko pokušava da vas prevari. Na ljubav se ne možete požaliti. Sa Devicom i Vodolijom nalazite srećno rešenje. Na novac moraćete malo da pričekate.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Pet modnih kreatora promovisalo liker "Gorki list"

19:55h

Modni kreator Dragana Ognjenović o inspiraciji i radu

        


FastCounter by LinkExchange