[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 18. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


NUMEROLOGIJA

Ako verujete u brojeve, izračunajte svoj broj životnog puta

Umetnici i zabavljači

Enigma za okolinu, veseli i žive punim plućima, ne brinu za sutra

"Životni put" je najvažniji broj u numerologiji, koji vas određuje već na rođenju i daje vam osobine koje će obeležiti vaše ponašanje i opisuje upravo kakav će biti vaš životni put.

Ovaj broj se određuje pomoću datuma rođenja, tako što sabirate sve cifre u vašem datumu i cifre dobijenog broja ponovo sabirate sve dok ne dobijete jednocifren broj, osim ako ste dobili "master" brojeve 11 ili 22. Dakle, ako je vaš datum rođenja 23. januar 1965. godine, sabraćete zbir cifara dana (2+3) sa zbirom cifara meseca (0+1) i zbirom cifara godine (1+9+6+5). Tako ćete dobiti sledeći rezultat: 5+1+21=27, i ponovo sabrati cifre 2 i 7 i dobiti broj 9. Obavezno saberite sve brojeve u godini, ne samo poslednja dva.

Životni put broj 3 imaju osobe sa naglašenom potrebom za društvenošću, kreativnošću i umetničkim izražavanjem. Energiju broj 3 često imaju zabavljači, pisci, umetnici, glumci i drugi ljudi čiji optimizam i neiscrpna energija prosto izbijaju iz njih. Svetla strana ove energije je naglasak na harmoniji, lepoti i zadovoljstvima, srdačnost i druželjubivost. Takođe, poseduju odlične konverzacijske sposobnosti, jer predstavlja pravo uživanje slušati ih, ali još važnija je njihova sposobnost da slušaju druge. Imaju lepe manire, svesni su tuđih potreba i osećanja. Zato su rado prihvaćeni u svakom društvu.

Njihov stav prema životu je veoma pozitivan, a priroda vesela i otvorena, jer ne dozvoljavaju problemima da ih savladaju. Žive punim plućima, ne brinu se šta će biti sutra. Novac prosto klizi iz njihovih ruku kad ga imaju, snalaze se i bez njega kad sve potroše. Negativna strana ovakvog ponašanja je da ume da dovede do površnosti i lakomislenosti, traćenja datih sposobnosti i nedostatka osećanja cilja u životu.

Osobe sa ovakvom energijom često predstavljaju enigmu za svoju okolinu, menjaju raspoloženja i povlače se u sebe. Često su nemirne i nevoljne da se skrase na jednom mestu ili profesiji. Trebalo bi da obrate pažnju da ne budu nestrpljivi, netolerantni, preterano kritični prema drugima ili preterano optimistični.

Oni poseduju natprosečne umetničke sposobnosti, uključujući tu i umetnost da budu srećni, inspiracija sebi i drugima. Ako nauče da fokusiraju svoju energiju i talente, njihova otvorena priroda ih može daleko odvesti.

Mesec u Biku

Svaki muškarac, mada toga nije svestan, ima preciznu sliku svoga ideala žene i pametnoj ženi ne preostaje ništa drugo nego da se uporedi sa tom slikom. To određuje položaj meseca u njegovom natalnom horoskopu.
Muškarac sa mesecom u Biku mašta o nežnoj i podređenoj ženi koja je celim svojim bićem predana kući i porodici i ima potrebu da oseća oslonac u jakoj porodici, u kojoj će biti neophodno da ima dece da bi se umirila njegova težnja za sigurnošću, da bi se ublažila njegova afektivnost i reproduktivni instikt, koji je obično veoma jak. Za njegovu psihofizičku stabilnost neophodna su deca, kao simbol nastavka života i u njih polaže sve svoje nade. Njegova žena bi trebalo da zna da brani porodičnu atmosferu, štedi i da neguje pozitivna prijateljstva, da se okruži rodbinom i prijateljima sa kojima se može imati zajednički interes. Njegov je san da živi u stabilnoj porodici. Njegova partnerka bi trebala da bude ženstvena u krevetu, ali i da mu priprema ukusna jela u velikim količinama.
Ne podnosi ambiciozne žene koje mnogo vremena provode van kuće, ne znaju da kuvaju, ne vole decu, preziru muževljeve prijatelje. Odgovaraju mu žene rođene u znaku Device, Jarca i Raka.

O. Stojimirović
Nastavak sledi: Muškarac sa mesecom u Blizancima

S. I.
Nastavak sledi


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Numerologija: Ako verujete u brojeve, izračunajte svoj broj životnog puta

      


FastCounter by LinkExchange