[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 18. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranili. Više odmora, vitamina i utopljavanja. Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. To uvek mislite na početku. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate. Škorpija može ovih dana biti aktuelna. Prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj. Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Partner uvek nešto "zasoli" ili "zabiberi". Možda to čini namerno, želeći da vezu učini uzbudljivijom. Ko bi znao? Mali dobitak.

 

RAK LAV DEVICA
Kontrolišite izlive emocija i svoja osećanja, jer i sreća je stresno stanje. Problemi sa organima za varenje. Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ako je Blizanac ili Devica... Puno lepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strelcem. Susret je karmički, a vi u stanju prave euforije. Da ne poverujete. Nađite malo strpljenja da posetite planetu Zemlju i svakodnevne poslove. Ako se upuštate u novu vezu niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov. Ne budite tvrdoglavi već oprezni. Iako radite više stvari u isto vreme, pokušajte da smanjite rizik.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Neke Vage će imati problema sa bubrezima. Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom, ako nađete razumevanje. Slobodnim Škorpijicama je baš veselo, u komunikativnom su periodu. Oko njih su sve sami Bikovi i Blizanci. Pa pošto ne znaju za koga da se opredele, biraju oboje, ali i lažu oboje. Sve čine duplo. Morate da prestanete da se opterećujete sporednim stvarima. Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili "nežnog" Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna. Trošite previše.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sve prikrivate osmehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate? Pa, zna se, samog sebe! Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se udaljili? Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih. Prkosite jer ste svesni da je okruženje negativno. Loše povezujete stvari, pa nikako da zaključite da zdravlje ulazi na usta. Rak je idealna kombinacija. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku, ali to u ovom trenutku nije bitno. Mislićete o tom potom.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Numerologija: Ako verujete u brojeve, izračunajte svoj broj životnog puta

      


FastCounter by LinkExchange