[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 9. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Glavna tema dana je ljubav i ono što ide uz nju. Ona je inspiracija za sve aktivnosti. Zbog nje se prelepo osećate i fantastično izgledate. Ukoliko ste u nedefinisanim odnosima sa voljenom osobom, strpite se još nekoliko dana. Pristrasno gledate na stvari koje okupiraju vašu pažnju. Poželjno je posavetovati se sa nekim i naći način za što bolje funkcionisanje. Zabrinuti ste zbog zastoja poslovne prirode. Ne sekirajte se, pošto se radi o normalnoj pojavi. Želite da dominirate, ali je diskutabilno koliko će vam to poći za rukom. Nekoga stvarno magnetski privlačite, ali niste zadovoljni pojedinačnim slučajem. Nastojite da sve privučete sopstvenim šarmom, što je nemoguće.

 

RAK LAV DEVICA
Dan je uspešan za učenje i ostvarivanje svih vidova komunikacije, uključujući i putovanje. Zdravstveni problemi čine vas uznemirenim. Umesto što se plašite, pametnije je da odete lekaru i dobijete adekvatan odgovor. Glavna razmišljanja vezana su za način kako da obogatite budžet. Svesni ste koliko se trudite, a rezultata nema. Dodatan posao je aktuelan, ali i štednja. Morate obuzdati svoju lavovsku prirodu i napade nepromišljenog trošenja. Izuzetno uspešan poslovni dan. Šarmirate saradnike i konkurenciju, tako da ostvarujete sve želje. Iako ste mentalno i intelektualno superiorni, to ne potencirate jer se podrazumeva samo po sebi. Po principu "tiha voda breg roni".

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Očekuje vas uspešan poslovni period, ali tek za nekoliko dana. Do tada se naoružajte strpljenjem i pokušajte da kako-tako isplivate iz problema finansijske prirode. Opet razmišljate o nekakvoj kupoprodaji nekretnina. Pod uslovom da ste prihvatili nečiju sugestiju, uspešno ćete rešiti problem. Pred vama je posao koji zahteva istrajnost i poznavanje materije. Ne plašite se, već krećete u akciju. Zbog nečega ste bezrazložno zaplašeni. Borba za prestiž krunisana je uspehom. Pošto vas sreća prati u svakom pogledu, iskoristite šansu, ali pokušajte i da se prepustite lepšoj strani života. Valja se dobro obezbediti. Za neke Strelce će biti izazova, za neke problema.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Uzrok problema poželjno je potražiti u nedostatku prilagodljivosti. Vi kao da niste ušli u novo doba. Ono zahteva nove ljude, spremne u svakom pogledu. Zato zaboravite kukanje nad sudbinom i blokadu u suočavanju sa izazovima. Praktično pristupajte životu kako biste gubitke sveli na minimum. Nalazite se u fazi spasavanja onog što se spasti može. Nema vremena za gubljenje. Samo jasnim pogledima možete postići cilj, u protivnom - nesporazum sa okolinom. U dobrom ste raspoloženju, spremni za nove izazove. Od događaja izvlačite maksimum, ali se ni sa tim nemojte zadovoljiti. Možete vi to i više i bolje. Uskoro sledi ozbiljno preispitivanje vezano za postignute rezultate.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Kako se kupuje u najevopskijem američkom gradu

19:55h

Moda: Cerruti 1881, najnovije kolekcije za nju u njega, prikazana i u Beogradu

      


FastCounter by LinkExchange