[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 8. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zaljubljeni ste, romantični i sentimentalni. Pod partnerovim ste direktnim uticajem. Napokon ste sa osobom koja vas razume. Potiskujete svoju prirodu poneseni burnim emocijama. Pokušajte da se setite razuma. Na nesanicu ne obraćajte pažnju. Prolazna je. Neko tu nekog vara. Ljubomora je stanje pod kojim funkcionišete. Uskoro će i ovaj problem biti saniran, te stoga ne brinite. Ni prehlada se ne može sakriti, a kamoli prevara. Većina pripadnika znaka nastavlja vezu nezavršenu u prošlosti. Iako ste se zaklinjali da nećete preći preko nečega, to ipak činite. Nikad ne reci nikad. Nastavite ovim tempom i bićete zadovoljni.

 

RAK LAV DEVICA
Izvesna osoba menja vaše životno usmerenje. Da li se radi o ljubavi ili o nečem značajnijem od toga? Sve zavisi od toga čemu najviše pridajete značaja. Rukovodite se ranijim iskustvima. Uspećete da konkretizujete talente kroz rad. Većina pripadnika znaka je zaljubljena ili spokojna na planu emotivnih odnosa. Očekuju vas užici, pre svega čulni. Izbegavajte nadmeno i snobovsko ponašanje, ukoliko ste ga uopšte svesni. Sa partnerom ne znate na čemu ste. Možda vas to kod njega i privlači? Neizvesnost održava vezu. Izbegavajte da trošite ono što nemate. To Device retko čine, ali danas lako možete upasti u zamku.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Telefonski poziv osobe na koju intenzivno mislite može dovesti do fatalnog susreta. Ukoliko ste u stalnoj vezi, situacija sa partnerom se popravlja. Budite realniji u postavljanju ciljeva i sebi i drugima. Obnavljate staru vezu ili na nov način prilazite stalnom partneru, fascinirajući ga po ko zna koji put. Lepo je to što vam on uzvraćća istom merom. Prema sopstvenim manama odnosite krajnje subjektivno. Na emotivnom planu ste harmonični jer nailazite na razumevanje partnera po mnogim pitanjima. Manje pričajte o sebi, više radite. Neko će pokušati da zloupotrebi vaše izjave, pa možete imati suvišnih problema.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Dolazite do saznanja da su "stare razgažene papuče" najudobnije. Spustili ste se na zemlju. Ne dozvolite da vas obuzme dosada. Na momente su moguća stanja nezadovoljstva usled nedovoljne motivacije. Morate biti oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument. Savetuje se da smireno pogledate istini u oči. Dešavaju vam se stvari koje ste zaslužili. Kakva setva - takva i žetva. Biće da je problem krajnje subjektivan. Da li se radi o oženjenom partneru ili nečem drugom. Donesite odluku. Šta god da preduzmete, makar i pogrešno, bolje je od neizvesnosti. Zažmurite, povucite potez, pa šta bude!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

Kako organizam reaguje na različite vrste zagađenja

19:55h

Kako da izbegnete ili ublažite predmenstrualni pakao

      


FastCounter by LinkExchange