[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 5. 12. 2003.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Kad se odmorite, videćete da ste postigli sve što ste želeli, a nerviranja su deo vaše temperamentne naravi. Veza u kojoj ste zasnovana je na fizičkoj privlačnosti, što nije tako dobro. Pod uslovom da gradite odnose, možda ćete ostatui zajedno. Ukoliko partner pokuša da bude grub, okrenite mu leđa i potražite utehu na drugom mestu. Ima toliko načina da zadovoljite svoja osećanja, a o interesovanjima da i ne govorimo. Moguća su finansijska zakašnjenja i neočekivani obrti situacije. Okolnosti ukazuju na to da morate biti uporni i spremni na dugoročne poduhvate. Pošto vas koncentracija dobro služi, iskoristite ovu pogodnost da obavite neke poslove za koje je ona neophodna. Trgnite se malo!

 

RAK LAV DEVICA
Svesni sopstvene nadmoći u okruženju, ponašate se kao da vas ništa ne može iznenaditi. Možda je inat kojim zračite uzrok nesuglasica sa ljudima koji imaju dijametralno suprotno stanovište? Budite se. Priberite- šta već. Sve vam izgleda jednostavno. Funkcionišete sa lakoćom. Iskoristite ovo stanje da uradite neke stvari koje vam u normalnim situacijama ne polaze za rukom. Budite umereni. Stanje u kome se nalazite može se nazvati duhovnom evolucijom. Iako ste umorni od posla, posao je oblast na koju možete da utičete. Druge stvari izmiču kontroli. Morate posvetiti više pažnje privatnosti. Ukoliko nastavite ovim tempom, brzo ćete se istrošiti i razboleti. Ne smete dozvoliti da do toga dođe.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pokušajte da zaobilazite radnje, a da posećujte izložbe i muzeje. Biće vam lakše. Partner i deca su zaslužni za trenutke sreće kojima ste preplavljeni. Porodica ispunjava ne samo vaše emotivne potrebe već vas stimuliše i za rad. Morate se družiti i provoditi. Zahvaljujući vezama, možete postići čudo, samo ako hoćete. Da li je u pitanju partner ili prijatelji - nije važno, važan je upeh. Mnoge Škorpije uleću u kratku, ali slatku ljubavnu avanturu. Bavljenje sportom i umetnošću kompletira zadovoljstvo. Prija vam druženje sa umetničkim dušama, jer među njima možete naći i osobu koja vam na trenutak može promeniti životno usmerenje. Psihosomatske bolesti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sa Škorpijama funkcionišete u stilu povuci-potegni. Samo strpljivo možete rešiti krizu. Umesto pasivnog prepuštanja događajima, budite njihov aktivni učesnik. Usmerite sudbinu u svoju korist. Ali budite oprezni. Aktivirajte se! O nekome gajite iluziju, pa se nemojte iznenaditi tračevima i skandalima sa njegove strane. Izbegavajte osobe rođene u znaku Riba. One vas samo guše svojim pesimističkim pogledima i problemima. O novcu da i ne govorimo. Strelac i Vaga imaju strpljenja da slušaju vaše nejasne planove. Setite se prijatelja koje dugo niste videli. Organizujte susret na javnom mestu. Druženje će vam pomoći da rešite probleme na nivou ličnosti.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:45h

Kuda otići petkom uveče: Street cafe

19:55h

Šta morate da imate da bi uvek izgledali savršeno

        


FastCounter by LinkExchange